[ ACİL ] simgeler değişmiş

gsmufk
11-11-2010, 15:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

arkadaşlar bilgisayarımı sabah açtım karşıma masaüstündeki programlar internet giriş sayfası ve mesenger giriş simgesi komple ne var ne yok adobe reader 9 simgesi olmuş (BİLGİSAYARIM VE BELGELERİM HARİÇ)neye tıklarsam tıklayım adobe ile açıyor fakat ... dosya açamadı çünkü desteklemeyen bir dosya türü yada bozulmuş yazıyor sistem geri yükleme yapmak istiyorum yine aynı hata çalıştıra regedit yazıp sistemi açmak istiyorum açmıyor yine aynı hata yeniden başlatım F8 le onar filan diyorum sistem geri yükle diyorum düzelmiyor PROGRAMI KALDIR DEDİĞİM ZAMAN HATA 1327.GEÇERSİZ SÜRÜCÜ+C530 F:/ HATASINI VERİYOR ne yapmam gerek lütfen yardım edermisiniz şimdiden teşşkürler

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 11 Kasım 2010 16:40
Erşah
11-11-2010, 16:28   |  #2  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
2,183 mesaj

Ahaaaaa .. Virüs halletmiş pc'ni.Format en etkili pan zehirdir.Daha fazla bilgisi olan arkadaşlar ne tavsiye eder bilmiyorum ama benim tavsiyem önce sıkı bir kaç anti virüs ile taratman.Ardından eğer düzelmezse formatlaman....

TnDnmz
11-11-2010, 16:56   |  #3  
TnDnmz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
2,235 mesaj

Evet var olan antivirüs veya NIS 2011 gibi antivirüsleri indirip taratmanız.Büyük bir ihtimalle virüs girmiştir.Ama fazla etkili bir virüs değil galiba.Bende de var oda dosyaların yerlerini değiştiriyordu.Eğer taratırsanız birşey bulmazsa işletim sistemine girmiştir.Yani FORMAT.

Osgn
11-11-2010, 22:40   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj

Hemen format at demeyin!

Arkadaşım bilgisayarını bu sorun olmadan önceki bir tarihe geri yüklersen sanırım düzelecektir. Sabah açtım dediğine göre mesela dün ya da ondan önceki günlerden birine geri yükleyebilirsin.

Başlat'a tıkla ve "Sistem Geri Yükleme" yaz (tırnaklar olmadan) Ardından gelen pencereye İleri de ve karşına gelen listeden uygun bir tanesini seç. Bilgisayarın yeniden başlayacak. Bunu deneyip sonucu yazar mısın?