İş yerimizde ADSL bağlantılı bir ağımız var (8 bilgisayar).. Bana bu ağda kullanabileceğim iyi bir antivirüs programı tavsiye edebilirsmisiniz. Ayrıca ev kullanıcısı olarak tek bilgisayar için en iyi ücretli/ücretsiz antivirüs hangisini kullanmalıyım sizce.. İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER...
Acil Tavsiye İstiyorum Arkadaşlar
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bak arkadaşım benim üniversitelerde bağlantım var bu hocalarla konuşöalarım oluyor bu insanlar bilgisayar piyasasını yönlendiren insanlar.Norton 2005 bomba gibi geldi korumadığı yer yok kasıyor ama tam güvenlik sağlıyor.Önceki sürümünden kat kat iyi.Hataların hepsi düzeltilmiş..
kaspersky mutlaka dene.en güvenilir yazılım ve affetmiyor.. dan en ayrıntısına kadar öğrenebilirsin
bana kalırsa 16 pc lik bir ortamada "symantec corparate edition" kullanıyoruz. sende kullan
kişisel kullanım için AntiVir PE (ücretsiz) kullan bence.
avast ile ben bir yazı yazmıştım ve türkçe olması çok güzel.Revenge veya destina0104 nickleri arat bulman içten değil......
ücretli yazılımların içinde en iyisi panda antivirüs programı.panda server yazılımı satın alırsanız eğer merkezi sitem yönetim özelliği olan bu antivirüs işinizi çok kolaylaştıracaktır.server üzerine kurulan bu antivirüs yazılmı spam,spyware,dialer,hoax,joke,makro virüsleri ve bilinmeyen virüsleri çok rahat tespit eder.kurulumuda çok basittir.antivirüs ana makinaya kurulduktan sonra client'ler terminallere yüklenerek antivirüs programı kurulmuş olur.günlük raporları server üzerinden kontrol edebilirsiniz.eğer tek kullanıcılı kurulacaksa panda internet securty'i tavsiye ederim.antivirüsün içindeki setings menüsünden istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.ücrettsiz yazılım kullanacaksanızda mcaffe'i öneririm. panda yazılmları hakkında gerekli bilgiyi mercan85@yahoo.com aderesine mail atarak alabilirsiniz.. adresinden panda yazılımlarını download edebilirsiniz.
NORTON veya BITDEFENDER ikiside çok iyi ama Norton biraz kasıyo
NORTON 2005 ESKİ VERSİYONLARINA RAMEN MAKİNAYI O KADAR KASMIYOR...
Norton 2005 kullanmanı tavsiye etmem hem kasıyor makinayı hemde ekimde bulunan güvenlik açıkları üretici firma tarafından kabul edildi yani kaş yapayım derken göz çıkartabilirsin dergide
Trend Micro pc cillin yeni versiyonunu çıkartığını okudum hemde makinada hiç bir şekilde yavaşlatma meydana getirmiyormuş