Arkadaşlar ben bilgisayarımdaki f sürücüsündeki bilgilerime erişemiyorum.F NİN İÇERİSİNE GİREBİLİYORUM AMA içindeki dosyalara tıkladığım zaman erişilemez hatası veriyor.Ama normalde f nin özelliklerine baktığımda 4 gb yer dolu görünüyor.Dosyalarıma nasıl erişebilirim. Yardımınızı bekliyorum.LÜTFENN.
ACİL VE ÇOOK ÖNEMLİ
- 1
- 2
dosyaları başka bır surucuye kopyalamayı denedınmı?
Arkadaşım dosyalara dokunamıyosın ki ne kopyalıyo ne siliyo.
Ctrl+Alt+Del/Yeni Görev/çıkan yerede F: yaz yeter.. Eğer Olmassa diğer çozumu yazarım ok..
surucuyu görüyor içindekilere erişemiyor. Başka bir kullanıcı açarak F: surucune gırmeyı denermısın. Kendı kullandıgın kullanıcı profılıne F surucusunun dosya erişimi yetkisi olmayabilir. F surucusune sağ tus yap guvenlık kısmına gel orda kendı kullanıcı profili görmüyorsan kendı profili ekle eger profilin varsa dosya erişimi açıkmı kapalımı alttakı lısteden bakmani öneririm.
dosya üzerinde sağ tıkla ve özelliklere gel güvenlik tabında gelişmiş seçeneğini işaretle ve sahibi tabına gel sonrasında kendi kullanıcını işaretle ve alt bölümde bir kutucuk göreceksin sahipliğini alma ile ilgili burayı işaretle ve sonrasında tekrar kontrol et. ,
eğer güvenlik tabını göreiyorsan herhangi bir klasör içerisnde araçlardan klasör seçeneklerine gel ve burda basit dosya paylaşımını kullan seçeneğinin yanındaki iaşreti kaldır ve tamama bas sonrasında güvenlik tabı gelecektir
eğer home editon kullanıyorsan sistemi güvenli modda açarak güvenlik tabına ulaşabilirsin
ben xp professional kullanıyorum.
Hayır f içindeğil ulaşamadığın klasörler için deneyebilirsmin yukarıda da anlatığım gibi klasör içeridne araçlardane klasör seçeneklerine gel ve burda görünüm tabında "basit dosya paylaşımını kullan " seçeneğinin yuanındaki işareti kaldır. bu şekilde güvenlik tabı özellikler menüsüne gelecektir
Arkadaşlar dediğinizi yaptım.Bilgisayarı Güvenli moddan açtığımda güvenlik tabı geldi.BNişeyler yaptım ama sadece birkaç dosya açıldı. Diğerleri hala açılmıyo.Açılanlardan bazılarında pprogramlar vardı. Yüklemeya çalıştığımda hata verdi.
Hata tam olarak nedir bu arada eski diskte buşunan bu dosyaları c altına alıp burdan kurulum yapmayı denermisn
Ayrıca programı güvenli modda kuramyı denersen kurulmayacaktır
Zaten başka sürücüye kopyaladım da yüklemeye çalıştım.Hem sadece programlar değil resimler müzikler falan var da onlarda da hata veriyo
Ayrıca çok oldum biliyorum ama office 2003 ve BlueSoleil 1.6.1.4 release 050606 programlarına ihtiyacım var. Eğer varsa gönderebilir misiniz?
Biliyorum çok oldum ama office 2003 ve BlueSoleil 1.6.1.4 release 050606 programlarını arıyorum varsa gönderir misiniz?
Arkadaşım ayrıca office 2003 ve BlueSoleil 1.6.1.4 release 050606 programlarını arıyorum.Varsa gönderir misin?
Lisanslı olara Office 2003'ü satın alman gerekiyor.
tamam arkadaşım sağol da diğer dosyalar hala açılmıyor.
Aynı işlemleri diğer dosyalar üzerinde de test edebilirmisn
erişim engellendi hatası alıyorsan sahipliğini almalısn
deniyorum ama alamıyorum sahipliği
Nasıl ir hata veriyor hem sahipliğini aldığın zaman hemde dosyayı açmak isterken?
sahipliği alırken hata vermiyo Uygulamıyo.Ben işlemleri yapıyorum uygula etkinleşmiyor.Yine de tamama basıyorum ama olmuyor.Dosyayı açmak isterfen de erişilemez hatası veriyo. Örneğin: f:/Alınan Dosyalarım Erişilemez
Erişilemez hatası diyor.
bak arkadaşım F klasörünün üzerine sağ tıkla özellikler yap ordan araçlara tıkla orda şimdi yedek le seçeneği var
ordan dosyalarını önce yedekle C ye veya varsa diğer sürücüne ardından F yi biçimlendir.daha sonra aynı işlemle dosyalarını nereye kopyaladıysan tekrar F ye atabilirsin.
çok sağol arkadaşım sayende hallettim
https://www.chip.com.tr/haber/wi ... ozumler_4463_3.html
BUrayı Oku Belki DÜzeltirsin
- 1
- 2