acil yardım!!!ammo virusu bulaştı silinmiyor

hemree
03-01-2010, 20:20   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj

Mesaj1KayıtBugünKişisel Sayfası
[url=dm_omgonder.html?kime=hemree]Ö.M Gönder[/url]
Bugün  19:48
[url=gonder.html?method=ReplyQuote&REPLY_ID=792020&TOPIC_ID=72460&FORUM_ID=34]Alıntı[/url][url=gonder.html?method=Edit&REPLY_ID=792020&TOPIC_ID=72460&FORUM_ID=34]Düzenle[/url]Sil
kardeş çok kötü durumdayım saattir denemediğim şey kalmadı virus hiç bir şeyi kabul etmiyor..en küçük hamlemde kapanıyor pc..dediğin şeyi yaptım oda yaramadı zaten bendede vardı açtırmıyorki..3 sn de kapanıyor pc..kaspersky spyware dctr falann yemiyor..klsör şeçneklerini kaldırmış..gizli dosya halinde..application data dosyasında kayıtlı..bilgisayarın heryerinde var 209 kb lik doyalar açıyor..güvenli kipte bişeyler denedim yok formatta işlemiyor..yapabileceğim birşey bilen varsa yardım etsin..
arkadaşları yardım edin kaç saattir denemediğim program kalmadı..virus ne siliniyor ne format kabul ediyor..hayır bişey indirim denim diyorum daha indirmeden algılayıp kapatıyor pcyi..internette istediğim kadar kalmam için virusle ugraşmamam gerekiyor..ancak küçük bir virus taraması yada virusu silcek küçük bir indirmede hop bilgisyar reset..ne denediysem olmadı..application datada kayıtlı..fakat gizli dosya ne yazıkki kullanılmıyor çalıştırım kilitli..klsör seçeneklerim yok..önceden de bulaşmıştı ama bu sefer bu virusu sildiğim o dosyaları açmadan direk kapatıyor..güncellendimi virus ne oldu anlamadım..d ve c direk açılmıyor..güvenli kip te virus aktif oda yaramıyor..ccleanr spware doctor falan filan olmuyor..Allah rızası için yardım edin delirdim..  bilen varsa ne olur yardımcı olsun.. [email=hemre-28@hotmail.com]hemre-28@hotmail.com[/email] 

theyyous
03-01-2010, 20:27   |  #2  
theyyous avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
247 mesaj

kill ammoyu denedin mi?

hemree
03-01-2010, 20:28   |  #3  
OP Taze Üye
11 mesaj

denedim diyorum ya tıklıyorum pat diye reset yiyiorum..gerçekten ögleden beri ugraşıyorum kaç defa reset attı haddi hesabı yok

NoteBook
03-01-2010, 20:31   |  #4  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj

Combofix ile tarattır.Taratmaya başladığında çıkan uyarıda Clean'ı işaretle.
Combofix indir.

Burak Torun
03-01-2010, 20:33   |  #5  
Burak Torun avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,679 mesaj

Güvenli Modda açıp denedin mi peki?

hemree
03-01-2010, 20:35   |  #6  
OP Taze Üye
11 mesaj

indiremiyorumki...gene reset yiyorum...okadar araştırdım kimse böyle bir sorun yaşamamış..başka alakasız şeyleri indirebiliyorum..ama virus için bişey indiremiyorum..teşekkürler..

hemree
03-01-2010, 20:36   |  #7  
OP Taze Üye
11 mesaj

virus güvenli kiptede aktif

NoteBook
03-01-2010, 20:39   |  #8  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
Alıntı: hemree  
indiremiyorumki...gene reset yiyorum...okadar araştırdım kimse böyle bir sorun yaşamamış..başka alakasız şeyleri indirebiliyorum..ama virus için bişey indiremiyorum..teşekkürler..

Aynı sorunu ben de yaşamıştım.
Bir başka bilgisayarda bu programı indir ve bir flash bellek'e at.
Virüsün olduğu makinanın net bağlantısını kes ve flash bellek içerisindeki bu Combofix programı ile makinayı tarattır.

hemree
03-01-2010, 20:43   |  #9  
OP Taze Üye
11 mesaj

sağolasın deniyecem..kill ammoyu flashtan çalıştırdım oda yemedi..combofix te böyle olmaz inşallah..sendeki sorunda böylemiydi yani benim gibi program indiremiyor ve çalştıramıyormuydun...çünkü bu gibi şeyler yazılmış virus hakkında o yüzden biraz tedirginim...bunu deniyecem başka bir yol bilen varsa söylerse memnun olurum

zxsel
03-01-2010, 21:55   |  #10  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

combo fıx bence bunun cozumu

Son Düzenleme: zxsel ~ 03 Ocak 2010 21:58
zxsel
03-01-2010, 21:59   |  #11  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

vede ayrıca bu vırusu dr web denen antıvıruste temızlıyor ancak dr web te vıruslerı n etkısınde kalmamak ıcın pc den kaldırılamıyor  kullanmak gerekıyor devamlı  vıruslere dırenmek ıcın boyle yapılmıs yanı durdursan bıle dr web kendı system programlarına zıplıyor  kullanırım yeterkı ısımı gorsun dersen yukle derım dr web

hemree
03-01-2010, 22:05   |  #12  
OP Taze Üye
11 mesaj

sağol kardeşim yarın combofix i deniyecem pek işe yarıyacagını sanmıyorum yani prg açılmadan reset atacak pc ye..dr web kesin çözüm diyorsan bunları denedikten sonra tek çarem o kalıyor.. yada bir bilgisayarcıya para saçmak.. çünkü formatla hallolan birşey değil.. chip e teşekkür ediyorum.. öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.. lütfen anlayan kardeşlerim yardım etsin.. bilgisayar benim için çok mühim

zxsel
03-01-2010, 22:37   |  #13  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

format kesın cozumdur ancak usten degıl cd ıle pc yı baslatıp temız formattır ancak ben senın formatt atacagını dusunmemıstım yazını okudum  format  la hallolmaz demısın burda yanıldın  kardesım

bıostan temız format kesın cozumdur  formatı bılıyorsan at derım cunku pc cde oyle yapacak  bırde dr web dene aynen derım ben hıcbır antıvırusun sılemedıgı cogalan otomatık pc yı yoneten  vıruslerı bunlan kesın durdurmııustum combofıx te basarılıdr ancak pc dedıgın gıbı  vırus yazxan kısı reset komutu koymuskı anında pc kapanıyor bırde soyle farkl ıbır co<u mbılıyorum ayrıca avasta bu vırusler ıcın pc acılısınde dos taraması yapan koruma var pc acılmadan bu vırulerı yakalıyor bırde onu dene ancak en son dene derım bu vırusu  bu arada butıp vırusler pc yı saat tarıh gıbı gerı yuklemeyı denersen bazı ıslevlerı caslımaz bu arada da onlar bu tıp programlarla yakalarsın ıstersen ben uzaktan baglanayım sana ben denıyım ellede  durdurma var bazı uygulamalarını vırusun bolgesını daraltmayı dene nasılmı quıck startup programı kur acılısta acılan programları gorursun vırus gorduklerının ısaretının kaldır dene ben cok zevk alıyorum bu tıp vırus yedımmı temızlemesı zevk verıyor uzmanlasıyorsun cunku  fomat cd varsa formatı anlatayım ıstersen yada  bu tıp vıruslerden korkan lar DEEP FREEZE progrmaını kullansın asla bır tane bıle vırus pc de kalamaz pc kapatıp actıgında ucarlar ben deep kullandıgım ıcın eskıde kaldı bu tıp  amvo lar   ama genede sevıyorum ugrasmayı ugrasmak cozumu bulmaktır

hemree
03-01-2010, 22:48   |  #14  
OP Taze Üye
11 mesaj

yarın deneyip sonucu bildireceğim ilginiz için teşekkür ederim

NoteBook
03-01-2010, 23:28   |  #15  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
Alıntı: hemree  
sağolasın deniyecem..kill ammoyu flashtan çalıştırdım oda yemedi..combofix te böyle olmaz inşallah..sendeki sorunda böylemiydi yani benim gibi program indiremiyor ve çalştıramıyormuydun...çünkü bu gibi şeyler yazılmış virus hakkında o yüzden biraz tedirginim...bunu deniyecem başka bir yol bilen varsa söylerse memnun
BENIM SORUNUM DA AYNIYDI VE COMBOFIX ILE ANLATTIGIM SEKILDE COZDUM

black_flood
03-01-2010, 23:33   |  #16  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

herşey yazılmış 1 tane çözüm kalmış geriye sağlam bir pc üzerine güncel panda 2010  kurulup güncellemeler alındıktan sonra oluşturulan kurtarma cd' si ve kaspersky aynı şekilde güncellenmiş hali ile oluşturulan kurtarma cd' si bunların 2 sinide dene işini çözecektir büyük ihtimal cd2den boot verdiğinde reset atamaz sistem yine reset atarsa bilki başka bir sıkıntı mevcut onanımsal olarak.

hemree
04-01-2010, 07:20   |  #17  
OP Taze Üye
11 mesaj

zxsel kardsm format atarım ama d min silinmesini sitemiyorum önceden bulaşmıştı ama d de de oldugundan bi işe yaramadı..şu combofix i başka bir yerden yükleyip denemeye çalışacagım bugun.. oda olmassa uzaktan baglanmayı bana anlatırsın deneriz .. çok memnun olurum.. deep freze yi kullanıyordum bir kaç yıldır ama bir süre sonra bilgisayar bir garip oluyor diye artık kullanmıyorum.. önerilerin için sağol elim mahkum hepsini denyeceğim... format hariç.. kurtarma cd si işini bilmiyorum ama öğrenirim.. combofix sonuçarını söylicem

hemree
04-01-2010, 17:01   |  #18  
OP Taze Üye
11 mesaj

combofix le dracula yı flasha yükleyip bilgisyarda denedim..combofix e tıklamam la birlikte reset attı virus..sonra combofixe dokunmadan dracula yı çalıştırıp tarama yaptım.. d ve c artık normal açılıyordu fakat çalıştırı kullanamaıyordum yönetici tarafından izin verlilememktedir diyordu..ve klasör şeçenekleri hala kayıptı..yani gizli klasörler hala gizliliğini koruyor..sonra kill ammo yu denedim bir kaç defa reset yedim yani viruse birşey olmamıştı..bilgisayarın kapanmasını engellemek geciktirmek için ilk açılışta hemen combofixi çalıştırıp 47 tanemi ne firefox açtım işe yaradı tekrar reset atacak dedim ama atmadı..virusler silindi diye ümitlendimki..aynı sorun gene devam etti..bu işlemleri bir kaç defa yaptım..en sonunda nedendir bilmem combofix hata verip açılmamaya başladı..draculada artık birşey bulmuyordu..internetim olmadığından hemen yazamadım..bilgisayarda kaspersky vardı combofix kullanırken kaldırmıştım..yalnız öyle eski bi sürümdü..denemiştim ama tekrar denedim..gene reset.......sonra system32 yi ayrı tarattım bi baktım virusu sildi..sıra sıra interntte yoktu butün dosyalarımı ayrı ayrı tarattım..şuan virusten iz kalmadı sanırım..nedenini anlamadım yani nasıl silindiğini..çünkü genel taramada;derin taramada reset yiyordum silemiyordum..biliyosunuz virus vi yazmadan reseti atıyordu..şuan tek sorunum kaldı çalıştır düzeldi ancak hala gizli dosyalarım gizli malum virus çoğu dosyayı bu gizli hale getirip klsör seçeneklerini kaldırmış pc den..c emde 40 tane gizli dosya gözüküyor..daha da fazlası var alt klasrlerde...YArdımlarınız için teşekkürler..CHİP e teşekkür ederim adam akıllı bir forum...

-klsör şeçenekleri hakkında yardımlarınızı bekliyorum

black_flood
04-01-2010, 17:46   |  #19  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

bunu forumda yazmıştım makale olarak ama tabiki o makale ne oldu bir bir bilgim yok artık tüm işleri bitirmişsin diyemiyorum senin sistem kayıt defterinlen alakalı bir sıkıntı bu regeditlen oynamadıkça asla ama asla yapamazsın işlem.
ms config değil ama regedit ve görev yöneticisi hatasının çözümünü verebilirim eğer onlardada aynı hatayı alıyorsan.

hemree
04-01-2010, 19:03   |  #20  
OP Taze Üye
11 mesaj

sağol black-food regedit düzeldi-artık tavsiye ettiğiniz programlar çalışyor..formu araştırdım..klasör şeçeneklerini geri getirmek için yöntem vardı ama uygulayamıyordum reset atıyordu pc şimdi onuda denedim oda çalıştı OH BE!! diyorum içim rahat rahat temizledim bilgisayarımı SAOLUN

xteam
07-01-2012, 19:50   |  #21  
xteam avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
197 mesaj

o zaman şu linkteki dosyanın içindekileri kullan:
 http://hotfile.com/dl/140487679/ ... nr_olmuyor.rar.html
Rar şifresi:extremehack
klasörün içindeki tüm dosyalara sırasıy la tıkla.