arkadaşlar benden bukadar dün akşam anakartın biosunu güncellemek istedim ve yaptım işlem bittikten sonra makinaya reset yapmam gerekti ve makina bir daha açılmadı şu an size leptoptan yazıyorum masüstü pc şuan hasta ve yatıyor anakarta elektirik gelip 4-5 sn sonra kesiyor ve tekrar tekrar aynı işlemi yapıyor makinayı bir türlü açamadım bios güncellemesi yaparkende sistemi normal ayarlarına getirmiştim oc yi iptal etmiştim makinayı nasıl tekrar açacağım konusunda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. çok acil
NOT:bios pilini çıkartıp 1 saat sonra taktım olmadı (clear cmos yaptIm gene aynI) camper ayarlarını değiştirdim yani 1.2 kısmından söküp 2.3 kısmına taktığımda elektirik geldi makina çalıştı ama ekran siyahtı hd ler çalışmadı bios ekranı gelmedi tekrar 1.2 konumuna aldım yine aynısını yaptı çözemezsem garantiye servise gönderecem ensonunda makinayı tamamen dağıtıp tekrar kurdum yine aynı uzay montajı yaptım yine aynı
ACİL YARDIM ASUS P5KC
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Yıllanmış Üye
528 mesaj
Korkma en kötü ihtimal bios pilini değiştirirsin
Bide pili gece yatarken çıkart sabah kalkınca tak belki olur
OP Taze Üye
13 mesaj
hafta sonu bitene kadar bir çözüm için beliycem olmazsa garantiye gönderirim çizgielektroniğe sizce garantiye girermi