Yardım edin bilgisayarı açamıyorum hata veriyor programlar. çalıştıra bile giremiyorum ne yapabilirim! explorer.exe hata verdiğinden hiç bişey açılmıyor. Çalıştırın kısayolu varmı?
Acil Yardım! Bilgisayarı Açamıyorum!
İşletim sistemini onarmayı dene. Kurtarma konsoluna gir ve şu işlemleri sırayla uygula:
fixmbr
fixboot
chkdsk/r
Olmazsa kurtarma konsoluna girmeden direk onarma yap.
Kurtarma konsoluna nasıl girebilirim? yada onarmaya? elimde vista orjinal dvdsi var
Dvd den başlat bilgisayarı sonra birkaç adım geçtikten sonra onarmak için r tuşuna bas(zaten ekranda yazıyor) ve oradan kıurtarma konsoluna gir.
Ya ordaki yeri geçersem yüklerse tekrar :)
Komut istemiyle güvenli modu deneyeyeyim dedim sonra çalıştır açıldı bende sfc /scannow yazdım şimdi tarıyo bakalım olcakmı olmazsa senin dediğini yaparım sağol:) söylicem sana oldumu diye
Ben güvenli mod falan işe yaramaz diye söylemedim bile, işe yaradığına sevindim :)
güvenli modda bilgisayarı açınca sadece simsiyah ekran geliyodu normal bilgisayarı açarken de bilgisayar açılırken hata gelip kapanıyodu. Bunu denediğim iyi oldu :) düzeldi çk mutluyum :) bilgisayarı bozulan arkadaşlar formatla uğraşmasın benim gibi yapsınlar :) teşekkürler :)
Sevindim sorununu hallettiğine, geçmiş olsun :)
sağ altta windows orjinal değil yazdı :S müşteri hizmetleriyle görüşüyorum:) bitince söylerim nolduğunu
Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Bana bi dosya yolladı onu açtım yeniden başlatınca düzeldi :)
bilmiyorum bi link vermişti hatırlamıyorum garip bişeydi
:) explorer.exe değil browseui.dll bide shell32.dll yi değiştirdim :)
windows 7 yi istiyorum ya ama satın alamam ki vistayla idare etcez :)
zaten avira yüklü hep tarıyo galiba arkada