Bilgisayarı kapattım herşey normaldi sonra açtım normal açıldı açıldıktan beş on saniye sonra ekranın kontrastı galiba değişiyor!Böyle oluyor yardım!!!
Bilgisayarı kapattım herşey normaldi sonra açtım normal açıldı açıldıktan beş on saniye sonra ekranın kontrastı galiba değişiyor!Böyle oluyor yardım!!!
Bilgisayar açılırken normal sonra öyle oluyor!
Bende kontrastı çok arttırmış gibi görünüyor yardım!!!
Açılınca herşey normal sonra öyle oluyor.Açılıyor MSN geliyor.Normal 5-10 sn sonra öyle oluyor! :(((
Nasıl default yapılır?Lütfen yardım?Renk 32!
Kaç dakkadır yardım gelmiyooo! :(
Tamam çözüldü :D Ohhhh!CoD yüzündenmiş :D
bi daha öyle olursa yenileme hızını değiştir düzelir
Örnek:75 hz ise 60 hz yap
kardeş kurtulduğuna sevindim genelde msn açıldığında bende karşılaşıyordum ama bunlardan değil monitörün flat olsa gerek sorun bu ömrü azalıyor yada reaktöründe arıza olabilir tam bilmiyorum ama benim sorunumu bu yol çözdü
1.ana sayfada boş alanda mause yi sağ tıkla ve özelliklere gir
2. açılan pencerede ayarlar sekmetine gir ve oradan gelişmişi seç
3.açılan pencerede ( normal boyut : 96 DPI )yazarsa burda sorun yok demektir değilse aynısını uygula
4.yine bu penceredeyken yukarıda monitör yazan yere gir ve arkadaşımın dediği gibi 75 hertz ayarla yada 72 hertz de kalsın benim pc 72 hertz de ayarlı rahat çalışıyor
ayrıca bilgisayarın yeni renk ayarlarını uygularken yeniden başlatmalısın ama süreklide olmaya bilir genelde resim yaparken sağlıklı oluyor donma yada kasma olmuyor ;) inşallah işine yarar kardeşim selamlar saygılar
çözümün bu olduğundan yüzde yüz eminim ama yapabilirmisin orası meçhul bu monitörün menüsü varya ordan yapacaksın ordan boyle ayarlamaları var yazı kaydırma felan bak bu bunun çözümü başka şeysi yok hhhaaaaaa yapabilirsen ne mutlu sana
ya kardeş konitör değilde ne
monitörün ayarlarından yada windows un ayarlarından olduğu kesin...
monitörde sorun varsa , monitörde kablo yada başka birşey hasar görmüşse , ben bilgisardan anlamıyorum...
rootorigin , gereken cevabı vermiş..bu sorunun cod ile alakası da yok!