Bilgisayarımda hiç bir .exe programı çalışmıyor ve ya internetten indirdiğim .exe programlarının hepsi 0xc00005 hatası veriyor.İnternette herkes bir kb'yi silince düzeliyor diyor ama benim pc'de bu şekilde bir kb bulamadım nasıl düzeltebilirim ?
Acil Yardım Edin Lütfen !
Uygulama Hatası Uygulama düzgün başlayamadı (0xc0000005) hatasının çözümü:
KB 2859537 güncellemesini kaldırmalısınız.
o baktığından kb deden kasıt windows 7 KB 2859537 güncelemsi bu hataya neden oluyormuş bu güncellemeyi kaldırdıktan sonra sorun düzelecek diyor peki bu günceleştirmeyi nasıl kaldırır
1 Yüklü Güncelleştirmeler'i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası'nı, Programlar'ı ve ardından Programlar ve Özellikler altından Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'yi tıklatın.
2 Kaldırmak istediğiniz güncelleştirmeyi yani KB 2859537 güncellemesini seçin ve sonra Kaldır'ı tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
bu bir dene olmasa yaz yardımcı olalım kardeşim kolay gele
KB 2859537'yi hiçbir updatelerin içinde bulamadım ? yani öyle bir güncelleme yok.Aslında bi ara hosts dosyasını silmiştim sorun ondan kaynaklandığını düşündüm internette bir sürü hosts programı vardı ama ne indirsem yine 0xc00005 hatası alıyorum.