meraba arkadaşlar ben msı 550 ti cloys 2 192 bit dd5 ekran kartı aldım ama ekran kartından bir vızıltı sesi geliyor fandan gelmiyor ses karttan geldiğinden eminim yarımmmmmmmmm??????
acil yardım ekran kartından vızıltı geliyor
msı gtı 550 ti cyclone 2 markası bu
acaba üstündeki fan mı ses yapıyor ? çalışırken fanı elinle durdurdun mu kontrol ettin mi fun'ı ama kartı yeni almışsın bence hiç uğraşma daha sonra sorun yaratmadan değiştir ekran kartını eğer bir hafta geçmediyse yenisini vermeleri lazım şlahsen benim ekran kartımda hatalıydı hemen değiştirdiler
:( benim durum sakat 2 el aldım ben 1 hafta sonra oldu fanı durdurdum ewet oyun açınca ses geliyor vızzzzzzzzzzzzzzzzzz ddiye :/ :/ :/ :/
dostum ekran kartının üstünde ki fan da bi sorun olduğunu düşünüyorum ses eğer rahatsız etmiyorsa pek takma benim bilgisayarımın anakartında da ses geliyor daha 1 yıllık :) funı bi temizle yapabilirsen 1-2 damla makina yağı damlat fana ama eğer bu işten anlamıyorsan bir bilene götür o yapsın çünkü kasa funı değil bu :) birde iyice kontrol et çünkü ben 1 aydır anakarttan gelen sesi PSU dan geliyor sanıyordum :D çok uzak ihtimal ama ekran kartının üstündeki kondansatör de bi sorun olabilir ama en uzak ihtimali sölüyorum eğer öle bişey varsa ekranda oynamalar falan olur du zaten neyse çok açılmadan sen bi bilgisayarcıya götür ekran kartını bi kontrol etsin yanlız tanıdık birine götür... yapabilirsen ekran kartını aldığın kişiye geri ver ve unutmaki anakart+ekran kartı+işlemci güvenilmeyen kişilerden ikinci el alınmaz kulağına küpe olsun ;)
saygılarımla
oldu zaten :Dfan sağlam dayı anakar asus 990 fx :D 10 yıl garantisi var psu colar mastır 650 waat haf kasa 80 pulus yuksek gerilim psu ekran kartından geldiğinden eminim hatta ekranı yukarı alta kaldırınca oynatınca ses geliyor oyuna girince bu ses artıyor