Arkadaşlar öncelikle merhaba. ben şu an kullandığım telefonu değiştirmeye karar verdim, ancak aklımda 2 model var. daha doğrusu bir arkadaşımın tavsiyesi ileSamsung Galaxy i19003 modelini inceledim.. daha sonra Samsung Galaxy S2 dikkatimi çekti.. ikisinide alabilme imkanım var ancak ikisinide karşılaştırdığımda (Samsung Sitesinde) aralarındaki farkın ekranı,kamerası,bluetooth ve android versiyonu olduğunu gördüm. sizce bu özellikler için 400 TL fark verip S2 almalımıyım ? veyahutta i9003 hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? ben biraz araştırmak istedim ancak i9003 alana kadar i9000 al diyorlar.. neden i9000'de neden i9003 Değil mesela ? kafam iyice karıştı. bu hafta telefon almayı planlıyorum. anlayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi ?
birde aklımı kurcalayan en önemli soru: bir arkadaşıma S2'den bahsedince bana "Onun android versiyonu yüksek bu yüzden android marketteki uygulamaların hepsini çalıştırmayabilir" demişti. buda benim önem verdiğim birşey.. siz böyle bir problem yaşadınız mı ? veya olabilir mi ? mantıksız geldi ancak aklımı kurcaladığı için sormak istedim. cevaplayan arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ediyorum
ayrıca merak ettiğim birşey daha var. Galax S2 Bağlantı hızında: 32-48 Kbps yazıyor. i19003'te 7.2 Mbps yazıyor. benim bildiğim Mbps daha büyük bir ölçü birimi ? eğer öyleyse samsung S2'nin bağlantı hızı daha düşüktür ? doğru anlamışmıyım ?