arkadaşlar termal macun yeniledim önceden 38-42 arası olan işlemcim şimdi 44-47 derece arası ve bu hiçbirşey yapmadan oluyo önceden oyun oynarken bukadar anca ısınıyodu acaba macunun bi alışma süresi fln mı var daha düşer mi sıcaklık?birde termal macun kutusundan şeffaf bir yapışkan kağıt çıktı ne olduğunu anlayamadım biliyosanız lütfen yardım edin
acil yardım hızlı cevap lazım termal macun hakındA
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Daha ince, zar gibi sürün. Bu sıcaklıklar normal sayılır.
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
İşlemci nedir? Bir de tam yük derken işlemcinin 5 dakika kadar % 100 çalıştığı durumu mu kastediyorsunuz?
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 14 Ağustos 2009 19:20
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj
muhtemelen macunu sürdükten sonra fanı iyi takamamışsındır.fanları kontrol et.Ayrıca Bilgisayarında virüs olabilir işlemci boştayken o kadar ısınması normal değil.
İşlemci nedir? Bir de tam yük derken işlemcinin 5 dakika kadar % 100 çalıştığı durumu mu kastediyorsunuz?işlemcim intel core 2 duo E4700 tam yükte 2dk boyunca bekletince 72dereceyi aşıyo.enginmutlu arkadaşımın dediği doğru fanı iyicebastırınca 3 derece fark ediyor daha fazla değil demekki tam yükte olsa69 derece fln olcak ama bu bile fazla değilmi ben işlemcimin bukadarısındığını ilkdefa görüyorumSon Düzenleme: O_uzHaN ~ 14 Ağustos 2009 19:27
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Fanın iyice oturup klipslerin kilitlendiğinden emin olun.
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
596 mesaj
Üreticinin çıkarttığı yama yok bildiğim kadarıyla ama nette dolanan yamalar var onlardan indirip deneyebilirsin.