Acil Yardım Lütfen Arkadaşlar

dtas
26-02-2012, 18:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

öncelikle herkese iyi günler benim sorunum şöyle gelişti benim bios a 2 sene önce falan şifre konulmuştu bu şifreyide unutmuştum benide bi overclock merakı sardı anakartım eski olduğu için programla overclock yapamıyordum tek çözüm biostan heralde dedim 2 gün önce bu şifreyi sıfırlamak için bios pilini çıkarttım 10dk bekleyip yerine taktım bilgisayarı açtım baktım pc açılmıyo yavaş yavaş geçiyo ekranlar bi ekranda yaklaşık 6-7 dk duruyordu bi 30-45 dk bekledim şifre ekranına geldi 15 dk da şifreyi girdikten sonra bekledim pc açıldı mouseyi oynattım baktım takıla takıla gidiyo hiç bişey açıılmıyor pc nin ekran sürekli kararıyo neyse ben bizim akrabalara falan sordum dediler format at belki düzelir pc de win7 kuruluydu elimde xp vardı attım pc biraz daha akıcı hareket etmeye başladı ama hala çok kasıyo driver kuruyorum reset atınca mavi ekran veriyo bidaha açınca bilgisayarı kurulum kalkmış oluyo işlemci sürekli %50-100 arasında beklemede 5-6 dk ellemeden durdummu en az %20 ye düşüyor.lütfen bilen bir arkadaş varsa yardım edebilir mi

Erdem_Aydın
26-02-2012, 21:14   |  #2  
Erdem_Aydın avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
1,628 mesaj

Sen bıos pilini çıkartırken başka parçalara zarar vermediğinden emin misin?? Bence bekleme bi tamire götür...

dtas
28-02-2012, 12:32   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

anakart patlamış sağolasın