Arkadaşlar,bilgisayarım durup durmadan arızalanmıştı,bende karşıdaki bilgisayarcıya götürdüm,xp kurulsun dedim.
Ardından akşam saat 19.30 gibi aldım eve geldim.
Ekran kartım ati 3600 hd series di,formattan geldikten sonra baktığımda ise;ASUS EAH3650 series yazıyor,bir şey anlamadım lütfen bi yardımcı olun !
Acil yardım lütfen !
- 1
- 2
Dostum markası O asus Eah FARK ETMEZ sorun çıkmaz.
Önce dxdiag'dan bakınca ati3600HD series yazıyordu,niye şimdi ASUS EAH3650 SERİES yazıyor ?
Bilgisayardan pek anlamam,kötü bir ekran kartı ile benim ekran kartını deyişmiş olmasın bu uyanıklar ?Şimdi bide polisle uraşcaz desene..
Önce dxdiag'dan bakınca ati3600HD series yazıyordu,niye şimdi ASUS EAH3650 SERİES yazıyor ?Yok hocam orda genellikle serisi yazar bendede HD6900 yazıyor ama benimki aslında
Bilgisayardan pek anlamam,kötü bir ekran kartı ile benim ekran kartını deyişmiş olmasın bu uyanıklar ?Şimdi bide polisle uraşcaz desene..
HD6950 seninkide HD3600 serisinin hd3650 si sorun yok yani.
Sağol orayı anladım ama,orada niye AsusEah yazıyor ? Benimki Ati HD 3600 ?
Valla basmadı benim kafa :D
POWERCOLOR,SAPPHIRE,XFX bu markalarında ati ekran kartları var.
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ?L2=OEMVGA&qs=|33=1
Bakınız buradaki ekran kartlarının hepsi Ati ama markaları değişik..
En iyi markalardan biridir asus :))
Çok sağolun arkadaşlar,bi sorum daha var kusra bakmayın,sizin sayenizde bende biraz öreniyorum :)
Ben önceleri hep bakardım sistemime ekran kısmında ati hd 3600series yazıyordu,ama şimdi formattan geldiğinde AsusEah3650 yazıyor,benim şuanlık kafamı karıştıran olay bu.
Yani önce niye ati hd3600 series yazıyordu,şimdi niye bu marka yazıyor ?
Çok sağolun arkadaşlar,bi sorum daha var kusra bakmayın,sizin sayenizde bende biraz öreniyorum :)aynı yerde mi yazıyordu ? sonra formatan sonra değişti diyorsun.
Ben önceleri hep bakardım sistemime ekran kısmında ati hd 3600series yazıyordu,ama şimdi formattan geldiğinde AsusEah3650 yazıyor,benim şuanlık kafamı karıştıran olay bu.
Yani önce niye ati hd3600 series yazıyordu,şimdi niye bu marka yazıyor ?
yoksa farklı yerlerdemi 1. deki gibiyse driveden olabilir.
1gb Ati HD3600 Series'alalı 1 sene oluyor,bu yıl boyunca bilgisayarım en az 20 kez format yedi,ve hepsindede dxdiag bölümünde atiHD3600 series yazıyordu,ama bu gün merak ettim bakıyım dedim AsusEah 3650 series yazıyor,pek bilgisayardanda anlamam bi anlam veremedim.Ben genelde açar az oyun oynar veya spor okur kapatırım.
1gb Ati HD3600 Series'alalı 1 sene oluyor,bu yıl boyunca bilgisayarım en az 20 kez format yedi,ve hepsindede dxdiag bölümünde atiHD3600 series yazıyordu,ama bu gün merak ettim bakıyım dedim AsusEah 3650 series yazıyor,pek bilgisayardanda anlamam bi anlam veremedim.Ben genelde açar az oyun oynar veya spor okur kapatırım.Fark etmz hocam her şey yolunda :)
Yani Ati'yi asus mu üretiyor ?Dostum bu olay şöyle kola var tamam mı?
Önceden bilgilerde kola yazıyormuş şimdi "Cola Turka" yazıyor
Yani senin kolayı Ülker üretmiş.Başkasını Coca Cola, bi başkasını Le'Cola falan öyle işte
Ati'yi Asus üretmiyor. Ati çıkarıyor firmalar da bunları kendi tasarımı vs ile üretiyor.
Dostum bu olay şöyle kola var tamam mı?Hazır bildiğimide unuttum len :D ATİ AMD'nin deilmiydi yaw (yanlış biliyo olabilirim dövmeyin)
Önceden bilgilerde kola yazıyormuş şimdi "Cola Turka" yazıyor
Yani senin kolayı Ülker üretmiş.Başkasını Coca Cola, bi başkasını Le'Cola falan öyle işte
Ati'yi Asus üretmiyor. Ati çıkarıyor firmalar da bunları kendi tasarımı vs ile üretiyor.
yaw bu işler karışık işler AMD GPU üretir ve buna ATİ ..*.*??=?- yaw işte dedimya karışık işler
Sonuç olarak yarın doğum günüm var
Yaf iyice kafam karıştı şimdi biz bu ekran kartına AMD'nin sitesinden driverleri indirecez ama bu driver ATI olacak yanlışmı anladım :D :D :D :D Yani görev çubuğunda ATI görünecek dimi :Sen driverleri AMD den indir de boşver nasıl görünürse görünsün bilgisayarda.. Şu an benim ekran kartı HD9550 ve görev çubuğunda ATI diye görünüyor.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (236577) ~ 01 Mayıs 2012 10:04
- 1
- 2