ARKADAŞLAR ÇOK ACİL
lütfen acil yardım edin şu an bunu okuyan mod arkadaşlar varsa onlardanda rica ediyorum bütün gece uğraştım sabah cafeyi açıcam ama bilgisayarım açılmıyor.
hp laptop windows 7 kullanıyorum.Bilgisayarı güvenli modta açmam gerekiyordu fakat bi kaçkez denedim açılmadı bende tavsiye üzerine msonfig e girdim.
BOOT.INI sekmesinde en üstte yer alan /SAFEBOOT seçeneğinin yanındaki kutucuğu işaretleyip yeniden başlattım.
ama bilgisayar bi yerekadar geliyor widows açılıyor sayfasına kadar yani bekliyor bekliyor bir saniye mavi ekran verip aynı olayı başa alıyor durmadan kapanıp kapanıp açılıyor. hp recovery manager açılabiliyor sadece menüde cmd olarak aç geri yükle ve başlangıç onarma var ama o da onarma yapamıyor.recovery cannot repair ur problem diyor ve res atıyor .sistem geri yükleme bölümünde ise sadece düne ait tarih var onada dönmüyor.yani anlayacağınız sistem durmadan güvenli kipte açıp aynı sekilde mavi ekrana girip kapanıyor.
format atmak istemiyorum içinde onemli birkaç dosyalarım var. hiç olmazsa bişekilde o dosyaları alabilsem o da yeter bana.