s.a arkadaşlar
benm pc ye ewe bikaç ülüğüne misafir gelen arkadaşım usb sinden knight online yükledi ondan sonra pc kafayı yedi mesela resimlerim dosyasına giriyosun bu dosyanın içinde resimlerim adında dosya var ve .exe üstelik siliyoru geri geliyor antivirüs programında taratıyorum bu sefer kendi belgelerim siliniyor herdosyanın bu şekilde kendi içinde muhakkak virüsü var ayrıca üiversiteli arkadaşlar bilir üniversitelerdek bim lerdeki pc lerde kullanım kısıtlıdır örneğin regedit açamazsın(kayıt defteri) yada klasör seçenekleri açamazsın bendede aynen bu şekilde oldu resmen birisi benim bilgisayarıma bağlı sanki bi ağın alt makinasıymışımcasına. benim istediğim sadece pc deki dosyalarımı yedekleyip kurtarabilmekiçin ne yapmam lazım. bilgisayarım ı tıkladıgında belgelerim war ordan özellliklere bakıyorum evraklarım vs resimlerim falan silinmemiş hatta virüs taramasında evraklarımı bulabiliyorum ama ulaşamıyorum ona programfiles ı ile yok etmiş adres çubugundan yazıp giriyoru herşeye
formatlıcampc yi ama önce verilerimi kurtarmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
acil yardım pc m virüs yedi ve virüs sürekli artıo
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sistemini güvenli kipte güncel bir virüs programıyla güncelle ama dosyalarında güncellenmiş olabilir resim görünüp uzantısı exe olan dosyalar çoğunlukla trojan dir yani başkası senin pc ele geçirmişte olabilir
Arkadaşım sen feci virus ve spy yenişsin.Oncelikle Kaspersky Antıvırusunu ve Webroot spy sweeper programlarını kur. Güncelle ve tarattır sistemini. Ondan sonra yedeklerını rahatça alıp sistemine format atabilirsin.Yanlız daha onceden kullandıgın antıvırus varsa sil yoksa kuracagın antıvırus progamı ile çakışır. sistmin kararsız hale gelır
sağolun yardımlarınız için deneyeceğim. bi programcı ark. waronu çağırmayı düşünüyorum yaparsa çok ii olur kaç yıllık aile fotolarımız war onlar benm için önemli onları ve program yegdedklerimi alsam benim için yeterli
benersincearkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar kasberg ile güvenlimodda taratınız eger kasberg sky elinizde mevcut degilse www.indir.com dan 90 gün sınırlı sürümünü indirebilirsinizbenersince KASPERSKY ne zaman kasberg sky oldusaygı
kaspersky ad-aware ve spyware doctor öneriyorum
bu ko dan mı bulaşmıştır sizce? usb den yükledi pc de sürekli sorunlar çıktı.
kız tavlası biliyorum sadece sonra laf etme bana:D tmm denicem çok saolun yardımlarınız için aeo
benersincearkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar kasbersky ile güvenlimodda taratınız eger kasber sky elinizde mevcut degilse www.indir.com dan 90 gün sınırlı sürümünü indirebilirsinizKASPERSKY yine yanlış yazmışsınsaygı
herhalde yeni virüs programı yazdın
adını kasbersky koydun
daha iyi kaspersky'den demekki
Borga-xdaha iyi kaspersky'den demekki
borga-x adımı yanlış yazmışsın zaten sınıfta millet okşan diyodu bari sen yapma oksanbsd ne yaw:D:D
bu konu başlığı zaten karıştı hemen düzletiyorum