bilgisayarım laptop bazı harf tuşlarının üstünde rakamlar var pc yi kapattım bi sonraki açışımda o tuşlara bastıımda harf yerine üstündeki rakam çıkıo hiçbi yazı yazamıorum bu rakamlar her tuşun üstünde yok ama bazılarının örneğin m tuşunun üstünde 6 war böle bişi hiçbi yazı yazamıorum sitelere password yazamıorum bunu nasıl deiştiririm yardım lütfen
ACİL YARDIM PLS!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
melihfbbilgisayarım laptop bazı harf tuşlarının üstünde rakamlar var pc yi kapattım bi sonraki açışımda o tuşlara bastıımda harf yerine üstündeki rakam çıkıo hiçbi yazı yazamıorum bu rakamlar her tuşun üstünde yok ama bazılarının örneğin m tuşunun üstünde 6 war böle bişi hiçbi yazı yazamıorum sitelere password yazamıorum bunu nasıl deiştiririm yardım lüBilgisayarınızın tuş takımında genelde Sol at kısımda buluna FN tuşu vardır.Birde genelde Sağ üst tarafta bulunan Numlock tuşu vardır.
FN+NUMLOCK kombinasyonu yapın yani fn tuşuna basılı iken Numlock tuşuna basın. Numlock u devre dışı bırakmış olursunuz. sorun dizelir.
Bu bir arıza değildir farkında olmadan Klavyedeki Numlok u devreye sokmuşsunuz sanırım.
Bu sayede klavyedeki tuşlar devreye girer harfler bloke olur.
FN+NUMLOCK
Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 18 Mayıs 2009 13:20
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
265 mesaj
denedim oldu yardımın için teşkkrler