slm arkadaşlar benim diz üstü pc de bir sorunum var ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bende acer 5741g nootbook var ve aldığım günden beri bluetooth sorunum var driver ler de değişik ler denedim ama sorunumu bir türlü cözemedim pc nin özelliklerinde bluetooth var ama kullanamıyorum acil yardımlarınızı bekliyorum
işletim sistemi: windows 7 ultimate 64bit
acil yardım pls !
Öncelikle Türkçe ile ilgisi olmayan "pls" gibi kelimeleri kullanmayalım lütfen.
Sorununuza gelirsek 'Başlat' menüsünü açın arama kutusuna Bluetooth yazın. En üstte Bluetooth Dosya Aktarımı çıkacaktır. Onu açın. Açılan pencerede işlem yapabilir musunuz? Ya da ne gibi uyarı veriyor?
Eğer kasa üzerindeki bluetooth tuşuna bakarak var diyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. acer bilgisayarların çoğunda o tuş var ve bluetooth yoktur. harici bir usb bluetooth aygıtı takarsanız o tuşla kapatıp açabiliyorsunuz.bana sorarsanız aygıtı usb den çıkarmak tuşu kullanmaktan daha kolay ama acer böyle bir güzellik düşünmüş. yapacak bişey yok.
Öncelikle Türkçe ile ilgisi olmayan "pls" gibi kelimeleri kullanmayalım lütfen.Sorununuza gelirsek 'Başlat' menüsünü açın arama kutusuna Bluetooth yazın. En üstte Bluetooth Dosya Aktarımı çıkacaktır. Onu açın. Açılan pencerede işlem yapabilir musunuz? Ya da ne gibi uyarı veriyor?
dediğiniz gibi denediğimde başlat menüsünden Bluetooth simgesine tıkladığımda hiç bişi yapmıyor ne uyarı var ne bi işlem sanki öyle bir komut verilmemiş gibi bekliyor
Eğer kasa üzerindeki bluetooth tuşuna bakarak var diyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. acer bilgisayarların çoğunda o tuş var ve bluetooth yoktur. harici bir usb bluetooth aygıtı takarsanız o tuşla kapatıp açabiliyorsunuz.bana sorarsanız aygıtı usb den çıkarmak tuşu kullanmaktan daha kolay ama acer böyle bir güzellik düşünmüş. yapacak bişey yok.
hayır makinen kasasında böyle bir tuş yok ama özelliklerinde var diye yazıyor eğer yok sa ayrı bir tak çalıştır bluetooth cihazı almam mı gerek ?