arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım.(ses ve lan onboard)bilgisayarı formatlayıp xp yi kurdum.ve sonrada ses ve lan driver lerını yüklemeye başladım lan ı yükledim ama ses driverini yükleyemedi.bilgisayar "ses driveri yüklenemedi" diye bir uyarı veriyor.acaba işletim sistemim den kaynaklanıyor olabilir mi?cevaplarını zı bekliyorum acil.teşekkürler.
acil yardım ses driver ı yüklenmiyor...
Cd yi taktığında otomatik geliyor ordan yüklüyorsan birde CD nin içine Gir driverlerdan audio yu bul ordan yüklemeyi dene
ordanda yükledim ama olmuyor...
neden acaba?
www.asus.com.tr adresınden anakartın marka modelıne gore surucu araması yapıp son suruculerını ındır ve yukle
Sendeki driver cd sine bi bak audio daki drivere gir orda xp varmı?xp yok sanırım o yuzden bu hatayı alıyosun.xp yoksa driverin modelini girerek xp uyumlu olanı indir.
ARKADAŞIM BU TOPİC'TEN DONANIM SÜRÜCÜSÜ KURMAK İLE İLGİLİ BİLGİLER'İ TAKİP ET.DOĞRU SÜRÜCÜYÜ KURDUĞUNDAN EMİN OLMAN YETERLİ..
DİĞER SÜRÜCÜLERİDE KURMANI TAVSİYE EDERİM SIRASI İLE ANAKARTAN BAŞLA.AYNI TOPİC'TEN ULAŞABİLİRSİN.
cd nin içerısındekı ses driverınden kaynaklanan bir sorun olabilir.ses kartı drıverını ınternetten indir onu kurmayı dene bakalım
olabılır ama ses drıver cdsınde de olabılır baska bır drıver getır dene olmazsa sen yıne format at