Acil Yardım xp netbook

derty
18-04-2011, 19:21   |  #1  
derty avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben size başıma gelen bir sorunu anlatacağım.Benim Vestel bir Netbook um var.16 gb hafızalı 1 gb ramli.Geçen gün kullanırken bilgisayarı kapadım ve açtığımda (daha doğrusu açamadım) "İşletim Sistemi Yükleme Hatası" yazıyodu.Bununla ilgili bir çok konu okudum araştırma yaptım ancak netbook a yönelik bir çözğm buldum sayılmaz.Elimde şu an bir XP kurulum Cd si yok zaten olsada pek işe yarayacağını sanmam çünkü bilgisayarımda mevcut bir CD takma yeri yok. Ancak harici olarak cd takma aparatı bulabilirim.Ayrıca 500 gb harici diskim var. Son olarak aslında hatanın nasıl oluştuğunuda bilmiyorum okuduğum konularda hep format atarken oluşan bir kaza idi ancak ben format atmıyordum.Kapadım ve açtığımda bu uyarıyı aldım lütfen yardım edin... Şimdiden Teşekkürler...Ağlıyor

sah1n
18-04-2011, 21:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Harici hardisk var diyosun Sistem açılırken öncelik olarak harici hdd yi görüyor olabilir o yüzden açmayabilir. Harici hdd yi çıkarıp öyle açmayı denedin mi bilgisayarı ?

derty
19-04-2011, 19:39   |  #3  
derty avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj

denedim tabikide harici dediğim 500 gb hard disc ayrıca ben o hard disci yeni aldım o bilgisayara takçak zamanım olmadı