Hoparlörümden çok kısık bir sesle bir yabancı radyonun sesi geliyor bu devamlı olmuyor belirli zamanlarda
oluyor. avg antivirüs programı ile taradım ama bir virüs falan bulmadı. sizce bu nedir ve nasıl çözülür .?
acil yardım :(
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
Hoparlörümden çok kısık bir sesle bir yabancı radyonun sesi geliyor bu devamlı olmuyor belirli zamanlardatarayıcında toolbar vardır / işte ondan radyo sesi gelir / tarayıcıdan bu toolbar'ı silemezsen program ekle kaldırda vardır / ordan silersin
oluyor. avg antivirüs programı ile taradım ama bir virüs falan bulmadı. sizce bu nedir ve nasıl çözülür .?
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
95 mesaj
veya tarayicidan toolbarin seceneklerinden etkisizlestir/cevrim disi birak secenegi olmali.
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
95 mesaj
simdi diyelim internet explorer 8 kullaniyorsun veya 9 ama genellikle 8 de agirlikli olur bunlar. toolbar dedigimiz sey internet pencerenenin sekmelerin üsütünde veya altinda olan reklam uygulama gibi kisayollar. mesela oyunlar haberler vs. sekmelerin yanina herhangi bir bos alana sag tiklayip orda calisan toolbarlari görebilyiorsun ve onlara tiklayarak tek tek sesin kalktigina emin olana kadar dene. olmadi hepsini kaldir yinede devam ediyorsa görev yöneticisini ac ve kullanmadigin ve sistemin disindaki yabanci programlari kapatmayi dene.