arkadaşlar bende western digital 1 trB hard disk ve yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum. ama son zamanda nedense Bazı sorunlar vermeye Başladı bunlar bazen bilgisayar görüyor ,bazen görmüyor gördüğü zamanda veri transferi yapmıyor(hard disk'ten bilgisayara atmıyor) yada atsa da 1-2 tane atıyor sonra "disk okumuyor" diye msj geliyor.ve bu sorun sürekli karşıma çıkıyorum Bunun için veri kurtarma programları varmı acabna
Acil yardım
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
kardeşim o hard diskin içini açtığındakardes teşekkürler verdiğin bilgi için ama veri kurtarma yerleri var onlara yollarsam çok faiş fiyatlar söylüyorlar
veya
gibi parça bulunur bilgisayarın okuması için ek bi parçaya ihtiyaç duyar
üstteki parça gibi işte senin harddiskinde o parça zarar görmüş yenisini satılıyor fakat bulması biraz zor :)
arkadaşlar bende western digital 1 trB hard disk ve yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum. ama son zamanda nedense Bazı sorunlar vermeye Başladı bunlar bazen bilgisayar görüyor ,bazen görmüyor gördüğü zamanda veri transferi yapmıyor(hard disk'ten bilgisayara atmıyor) yada atsa da 1-2 tane atıyor sonra "disk okumuyor" diye msj geliyor.ve bu sorun sürekli karşıma çıkıyorum Bunun için veri kurtarma programları varmıDonanımsal sorun var gibi, bad sektör oluşmuş olabilir. Aşağıdaki yazılımları tek tek dene, bak bakalım kurtarabilirmisin. HD Tune ile tarama yap bu arada. Yazılımlar:
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 20 Şubat 2013 00:41