Bilgisayarım çok aşırı kasıyor..işletim sistemim xp olduğu halde çok aşırı kasıyor..acil yardıma ihtiyacım var..
Acil yardım..!
- 1
- 2
Arkadaşım yıl oldu 2014 hala bu tip konu açan var sabır ver yarabbim -_-
Herneyse sorununu açıklayıcı ve düzgün bak altı çizilimiş ne yazıyor "düzgünnnn" Bir şekilde açıklarsan yardımcı olabiliriz.Oyunlardamı kasıyor ? Masaüstündemi kasıyor ?.
Bilgisayarının özellikleri nedir vb...
Arkadaşım yıl oldu 2014 hala bu tip konu açan var sabır ver yarabbim -_-bilgisayarı açmaya başladığın an yavaş yavaş kasmaya başlıyor..oyunlarda da oluyor ,normal kullanımda ama özellikle normal kullanımda..Herneyse sorununu açıklayıcı ve düzgün bak altı çizilimiş ne yazıyor "düzgünnnn" Bir şekilde açıklarsan yardımcı olabiliriz.Oyunlardamı kasıyor ? Masaüstündemi kasıyor ?.
Bilgisayarının özellikleri nedir vb...
sistem özellikleri :
intel core 2 duo 2.33GHz 1gb ram ve 512mb ekran kartı.
Pc donanımından anlayan biri bu işi kazasız yapar geçen bende pc yi temizlemiştim ve sonuç mükemmel sıcaklık 20 derece düştü (macunda sürdüm) ve pc nin performası eski haline döndü.Bak şimdi yanlış anlama fakat adamın sorunun ne olduğunu bilmeden öneri veriyorsun.Adam PC'yi açtığında 1 parçasını yanlış taksa veya kırsa gitti.Tamir parası kazık gibi giricek herife.
Pc donanımından anlayan biri bu işi kazasız yapar geçen bende pc yi temizlemiştim ve sonuç mükemmel sıcaklık 20 derece düştü (macunda sürdüm) ve pc nin performası eski haline döndü.Şimdi sen bu adamın bilgisayardan anladığını nerden biliyorsun ? :) Belliki Bilgisayar hakkında pek bilgisi yok konu açmış.Herneyse
Dostum sorunun virüs'den kaynaklanıyor olabilir.Avast veya güvenilir Anti-Virüs programlarıyla bilgisayarını taratmanı öneririm.Ve ayrıca XP Sürümleri için artık güncelleme çıkarmıyorlar.O yüzden en kısa sürede Win7 format atmanı öneriyorum.
dostum avg kullanıyordum tarama yapınca temiz çıkıyordu..şuan avg'yi kaldırdım avast kuruyorum..Şimdi sen bu adamın bilgisayardan anladığını nerden biliyorsun ? :) Belliki Bilgisayar hakkında pek bilgisi yok konu açmış.Herneyse
Dostum sorunun virüs'den kaynaklanıyor olabilir.Avast veya güvenilir Anti-Virüs programlarıyla bilgisayarını taratmanı öneririm.Ve ayrıca XP Sürümleri için artık güncelleme çıkarmıyorlar.O yüzden en kısa sürede Win7 format atmanı öneriyorum.
win7 kurunca kasıyor (bütün versiyonlarında win7'nin)
Win7 Kurunca kasması imkansız ötesi birşey.Win7 Nerdeyse hiçbir sistemde kasmayan bir işletim sistemi.Arkadaşımın 10 yıllık Bilgisayarında Win7 Kurulu ve kasmıyor.
Win7 Kurunca kasması imkansız ötesi birşey.Win7 Nerdeyse hiçbir sistemde kasmayan bir işletim sistemi.Arkadaşımın 10 yıllık Bilgisayarında Win7 Kurulu ve kasmıyor.valla bilmiyorum bende 1-2 program yüklüyorum kasmaya başlıyor..bi ara kasanın içini açayım dedim.ekran kartına yanlışla elimde değdi ekran kartı felaket ısınmıştı..
Eğer kasanın içinde toz yoksa ve dediğin gibi aşırı ısınmışsa Termal macunları yenilemen gerekebilir.İnternette videolarını bulabilirsin.İzle eğer gözüne kestirirsen ben bunu yaparım diyorsan Termal Macun alıp kendin yap ama eğer yok ben bunu yapamam el becerim iyi değil diyorsan bir teknik servise götür derim.valla bilmiyorum bende 1-2 program yüklüyorum kasmaya başlıyor..bi ara kasanın içini açayım dedim.ekran kartına yanlışla elimde değdi ekran kartı felaket ısınmıştı..
Eğer kasanın içinde toz yoksa ve dediğin gibi aşırı ısınmışsa Termal macunları yenilemen gerekebilir.İnternette videolarını bulabilirsin.İzle eğer gözüne kestirirsen ben bunu yaparım diyorsan Termal Macun alıp kendin yap ama eğer yok ben bunu yapamam el becerim iyi değil diyorsan bir teknik servise götür derim.peki kasma falan ne olacak ?
Bak ben sana diyorum Win7 Format at birazda olsa rahatlar bilgisayar.Ayrıca Termal Macunları yenile.
hiç mi çare yok ya ?Sanıyorum bu elindekinden daha fazla işini görecektir.
(Sorma artık başka çaren kalmadı. İstersen o şekilde kullanabilirsin tabi.)Yanına bu veya benzeri bir üründe işini görecektir. (Eğer hızda düşüş olmasını istemiyorsan bunada bakabilirsin.)
Son Düzenleme: padisah ~ 31 Temmuz 2014 17:45
Sana şöyle bir tavsiyede bulunacağım.Tekrar söylüyorum Termal Macunları yenile ve eğer paran varsa SSD Al.Bilgisayarı aşırı rahatlatır.
SSD: Kingston 60GB V3000
Sana şöyle bir tavsiyede bulunacağım.Tekrar söylüyorum Termal Macunları yenile ve eğer paran varsa SSD Al.Bilgisayarı aşırı rahatlatır.O bilgisayara ssd takmak oldukça gereksiz sistem çok eski yenisini almak daha mantıklı.SSD: Kingston 60GB V3000
Ayrıca o boyuttaki ssd de Windows 8 ve güncellemelerden sonra kalan yerin yeterli olmama ihtimalini de göz önünde bulundur.
- 1
- 2