ACİL yardım..!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
notyet
11-07-2005, 14:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj

arkadaşlar sony handycam trv16e video cameram var.cameraya çektiğim görüntüleri cd ye aktarmak istiyorum bu işlem için her seferinde 5 milyon vermekten bıktım,para dayanmıyor.cameradaki görüntüyü nasıl bilgisayara aktarabilirim.usb kablosuyla atmayı denediğimde cameranın kendi programıyla görüntü boyutu çok bozuk ve küçük,ayrıca çok yavaş oluyor.ekran kartının yanında verdikleri kabloyla atamaz mıyım hani şu ucu yuvarlak iyneli olan kabloyla.ne şekilde camerayı bilgisayara nasıl tanıtıp görüntüyü bilgisayara aktarabilirim?yardım ederseniz çok sevinirim.ayrıca kullanabileceğim bir program var mı?

hasansancar
11-07-2005, 15:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
417 mesaj

otomatik tanıması lazım işletim sistemin ne?

notyet
11-07-2005, 20:56   |  #3  
OP Taze Üye
11 mesaj

işletim sistemim windows xp yanlız ben usb den bağlanmak istemiyorum hani şu ekrankartı ile birlikte verdikleri bir kablo varya hani yuvarlak ince iyneleri var içinde onunla bağlanmak istiyorum.

Recep Baltaş
11-07-2005, 23:52   |  #4  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

http://www.ciao.co.uk/Sony_Handycam_DCR_TRV16__5329787/TabId/4

Connections

1 x IEEE 1394 (FireWire/i.LINK)  <-----Bunula videolarını aktarabilirsin.Bir Firewire kartına ve kablosuna ihtiyacın olacağını unutma.Toplam maliyeti 30 $+KDV

1 x USB

1 x S-Video output   <----Bunula da aktarırsın ama bir tv kartına ihtiyacın var.Ve ses alamzsın.Ve aktarım yapmak için video yu oynatman yani kamerada izlemen laızm.Maliyeti 30$ +KDV (Bir analog ekran kartı.)

1 x composite video/audio output
1 x microphone
1 x headphones
1 x Control-L (LANC)
1 x DC power input

notyet
12-07-2005, 10:44   |  #5  
OP Taze Üye
11 mesaj

yardımın için sağol arkadaşım.bilgisayarımda takılı olan ekran kartım msi 128mb nx6600gt.bununla da yapamaz mıyım aktarımı illaki tv kartımı gerekiyor.Ayrıca bilgisayarımda anakart üzerinde firewire var zaten sadece kablo alsam kameraya taksam direk tanır mı?ve hangi program yardımıyla aktarım gerçekleştirebilirim?

Recep Baltaş
12-07-2005, 16:16   |  #6  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

ekran kartıyla aktarmayı unut derim...Firewire ı hiç denemdim deneyecektim tam geçen günlerde ama olmadı...kesinlikle olacaktır...cool_recep@yahoo.de ye mail atıver ....