ACİL YARDIM!

aykutay34
10-02-2009, 05:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

arkadaşlar sony ve canon video kamera arasında kararsız kaldım yardım edinde alalım bir tanesini lütfen şimdiden teşekkürler

# Quick-on tuşu ile 1 saniyede çekime hazır olabilir böylece hiçbir anı kaçırmazsınız
# Yenilenen lenslerimizle daha geniş bir görüş açısına sahip olursunuz
# Hybrid Teknolojisi ile hem DVD’ye hem de Memory Stick’e video ve fotoğraf kaydı yaparak daha uzun çekimlerin keyfini çıkarabilirsiniz ve medyalar arasında kolay kopyalama seçenekleri ile çekimlerinizi rahatça paylaşabilirsiniz.
# Hybrid Teknolojisi ile DVD ve Memory Stick’in yanınd 8 GB’lık dahili belleğe de video ve fotoğraf kaydı yaparak çok daha uzun çekim süresine sahipsiniz. Ayrıca tüm bu medyalar arasında çeşitli kolay kopyalama seçenekleri ile çekimlerinizi rahatça paylaşabilirsiniz.
# Dahili zoom mikrofon ile zoom yaptığınız kişinin sesini kalabalıktan ayırarak çok daha net dinleyebilirsiniz.
# Yeni PC yazılımı ile takvim ya da –GPS cihazınız ile çektiğiniz filmler için– harita görünümü ile daha kolay izleme seçeneklerine sahip olabilirsiniz.
# Ayrıca YOutube gibi paylaşım sitelerine direct videolarınızı aktarabilirsiniz.
# Film ve yüz indeksi ile hızlı ve kolay sahne arama seçeneğine sahip olursunuz.
# 1 megapiksel CCD
# 1.0 megapiksel fotoğraf kaydı
# HYBRID Plus teknoloji; 8 GB dahili belleğe ve Memory Stick’e video kaydı
# Dahili bellek, Memory Stick ve DVD arasında kolay kopyalama seçeneği
# Super SteadyShot (Elektronik Görüntü Sabitleyici)
# Çift katmanlı DVD Uyumluluğu ile 110 dakikaya kadar kayıt
# Carl Zeiss Vario Tessar Lens
# Zoom (25x Optik, 2000x Dijital)
# 2.7 inç geniş ve dokunmatik LCD ekran
# 0.3 inç 123.000 Renkli vizör
# Zoom mikrofon ile 5.1 ses kaydı
# Quick On
# Film İndeksi
# Yüz indeksi
# Uzaktan kumanda

canon ise;

# Türkçe menü ile kolay kullanım
# Ergonomik dairesel tasarım
# DVD kayıt sistemi (DVD-R/-RW/-R DL)
# 5.39 Megapiksel CCD
# DVD-R Dual layer desteğiyle tek bir disk üzerine 110 dakikaya kadar kayıt yapabilme
# Yüksek çözünürlükte 16:9 gerçek geniş ekran video kaydı
# RGB ana renk filtresi
# Süper Seri Optik Görüntü Sabitleyici
# 10x optik, 200x dijital zoom
# DIGIC DV II görüntü işlemci
# 2.7” 123.000 piksel geniş LCD ekran
# Otomatik lens kapağı ve dahili flaş
# Hızlı başlangıç özelliği
# 0.3 lux minimum aydınlatma
# miniSD karta ve DVD diske eş zamanlı fotoğraf kaydı
# AV çıkışı
# PictBridge ve Baskı/Paylaşım tuşu

benim kafama takılan canon da çözünürlük çok iyi 5.39 mp,buna karşılık canonda hdd kayıt yapma yok sony de ise çözünürlük 1 mp ama hdd kayıt var hangisini seçmeliyim.Görüntüde çok bir fark olur mu acaba?

Son Düzenleme: aykutay34 ~ 10 Şubat 2009 05:21
Fatih_ARMAĞAN
10-02-2009, 10:08   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj

5.3 mp ile 1mp arasında ciddi bir görüntü farkı var..

Sony mini dv kullanıyor Canon DVD-r Dvdrw üzerine kayıt yapıyor.

bunun üstüne bence daha farklı özelliklerin detayına girmeye pekte gerek yok bana göre tartışmasız Canon. çok incelemedim ama  dvdrw ye kayıt yapabildikten son diske kayıt etmesi beni  pekte enterese etmez açıkcası.

aykutay34
10-02-2009, 12:01   |  #3  
OP Taze Üye
5 mesaj

çok teşekkürler kardeş merak ettiğim diğer konu ise;flash bellege kayıt edilen görüntüler dvd ye kayıt edilenlerden daha kaliteli diye okudum forumda.Bunu da gözönünde bulundurursak yine de canon diyebilir miyiz?

Kırık Kılıç
10-02-2009, 12:23   |  #4  
Yıllanmış Üye
165 mesaj

Yalnız uzak kamera çekimleri için Sony in yakınlaştırma ornıyla Canonun bayağı farkı var.Sen bu makineyi Hem fotoğraf hem kamera için alıyorsan fotoğraf netliği için Canonu tavsiye ederim.Ama fotoğraf önemli değil dersen Sonyi. Kullanıcı yorumlarındada Canona herkes güzel yorum yağmış Sony in bi iki kötü yanı vurgulanmış. Artık kararı sen ver.

aykutay34
10-02-2009, 15:13   |  #5  
OP Taze Üye
5 mesaj

EVET HAKLISIN kardeş ama kafam karıştı bide toshibanın şu ürünü gelecekmiş ay sonu neden bu kadar ucuz onuda anlamadım bunun içinde bir yorum yapsa anlayan arkadaşlar çok sevinecegim.
Yeni Camileo H10 dijital video kamerasını tanıtan Toshiba, yüksek çözünürlüklü görüntüleri uygun fiyatla sunmayı hedefliyor#2404; Peki Camileo H10 neler sunuyor?

720p yüksek çözünürlükte kayıt imkanını 180 Sterlin'e (yaklaşık 430 YTL) sunan Toshiba Camileo H10, uygun fiyatlı video kamera arayanlar için ideal. 64 MB dahili kapasitesi fazlasıyla kısıtlı olsa da, SDHC kartlarla 8 GB'a kadar artırılabiliyor. 5x optik ve 4x dijital yakınlaştırma yapabilen Toshiba Camileo H10, 10 megapiksel CCD sensör, 2,7 inç LCD ekran, gece modu, görüntü sabitleme, hareket algılayıcı gibi özelliklere sahip.

Ay Sonunda Geliyor

Standart HDMI çıkışı ile doğrudan HDTV'ler ile bağlantı kurabilen Camileo H10, ArcSoft yazılımı ile bilgisayar üzerinden düzenlenip özel efektler eklemeye olanak sağlıyor. Ay sonunda çıkacak olan ürünün Türkiye fiyatı ise belirlenmiş değil.
şimdi bu 3 kameradan hangisini alayım??

Son Düzenleme: aykutay34 ~ 10 Şubat 2009 15:58
aykutay34
11-02-2009, 23:26   |  #6  
OP Taze Üye
5 mesaj

arkadaşlar 1 haftalık video kamera arayışımından sonra 1200 tl ye  SONY HDR-UX9E FULL HD DVD VİDEO kamera aldım.Tabiki kampanyalı fiyatı bu.Piyasa fiyatı 1800 tl civarı.Umarım pişmam olmam ürün gelsin bi inceleyeyim size de bilgi veirrim