arkadaşlar denetim masası klasör seçeneklerinde ve dosya türlerinden yeni seçeneğini seçtim ve oraya exe yazdım. sonra tamam dedim ve bilgisayırımda exe. uzantılı hiçbir dosya açılmıyor. acil yardım edecek birileri varsa sevinirim. hatta sistem geri yükleye bile giremiyorum bir şekilde bilgisayarı sistem geri yükleyemez miyim?
Acil Yardım.
arkadaşlar yardım edebilecek işin ustası yok mu? hiç bir şey açılmıyor. powepintten tutun ki oyunlara mozilla ya kadar. bu klasör seçenekleri dosya türleri yeni exe. dediğimiz zaman ne olur. ben ne yapmışım en azından onu bilen var mı aranızda bilgisayar sadece expolera giriyor
onu denedim hocam ama normal seçenekler gelmiyor önüme... güvenli mo filan gibi
formattan başka bir seçenek yok mu arkadaşlar yardım lütfen...
aynı yere gelebiliyorsanız orda exe yi bulup seçiniz ve sil tuşuna basınız. EXE uzantısı çalışılabilir programlar içindir. Dosya türlerinde ise buraya söylenen uzantıları hangi uygulama ile çalıştırılacağını bildirmek içindir. Yani belgelerimde xls uzantılı dosyaya tıklandığında Excel programının açılacağını bu türe öre biliyor.
Çözümünü buldum denedim çalışıyor. resimdekini izle arkadaşım:
Öncelikle Dosya türleri penceresini aç, Yeni'yi tıkla
kutucuğa exe yazdıktan sonra karşısındaki gelişmişi tıkla ve alt listeden Uygulama yazısını seç
tamam - tamam tıkladığında sorunun çözülmüş olacaktır.
vay elinize sağlık hocam... sorunu hallettim herkese tşk. ederim.