bilgisayar açılışta xp karşılama ekranında kullanıcı adını giriyorum kişisel bilgileriniz yükleniyor mesajından sonra hemen oturum kapatılıyor diyor ve bir sre sonra aynı karşılama ekranı geliyor bu makina 256 ram li ve ben buna photoshop yükledim ondan sonra oldu format atmadan bi çözüm var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Acil yardım(açılış)
evet sorun biraz ciddi sistem bakımından photohop yapmış olmalı.
format atmadan güvenli kipte açmayı dene olursa SFC / SCANNOW yap olmalı (çalıştıra yaz)
Güvenli kipte aç ve photoshopu unınstal et.
Daha sonra başlat>çalıştır kısmına msconfig yaz cıkan pencerede başlangıc kısmına git ve kullanmadıgın programların tiklerini kaldır açılışın hızlanır.
arkadaşlar yazmayı unuttum güvenli kipte açıncada farkeden bişey yok ram yetersiz diye extra 512 ram taktım gene aynı şey acil çözüm
O zaman XP'cdsini koy bilgisayarını açarken.CD'den ön yükleme dedıgı zaman bır tusa bas ve yonergelerı ızle.Sana onar ve sıfırdan kurulum dıyecektır.Sen R tusuna yanı onar'a tıklarsan Wındowsunu düzletir.Birde bunu dene
ya açıkçası sorunlar bitmiyo XP cd sinden de boot etmiyo direk windowsu açıyor
burakesan_1993O zaman dostum pc açılırken del e bas bıos a gir.Boot bölümüne gir ve cd veya dvd okuyucunu en üst kısma al bu sayede windows açılmayacak ve sende format atabileceksin.
dostum onu bende biliyorum sorundan kastım o zaten cd 1.sırada boot priority de yine de direk windowsa geçiyor
Arkadaşlar hardiski başka bir makinaya taktım ve cd den başlattım şu anda dediğinizi yapıcam onarma işlemini hepinize teşekkürler
ozaman direk cd den başlatmayı dene biostan
ARKADAŞLAR kurtarma konsolunu açıp yapılabilcek herşeyi yaptım komutlar yardımıyla ama açılışta yine aynı şeyi yapıyor ne yapabilirim başka? ACİLLL
malcolmArkadaşlar hardiski başka bir makinaya taktım ve cd den başlattım şu anda dediğinizi yapıcam onarma işlemini hepinize teşekkünasıl olsa başka makineye takmışsın hdd yi senin için önemli olan dosyaları kopyala o makinaya sonra kendi hdd ne format at xp kur olsun bitsinBide hdd yi taktığın makinada program filesın içindeki photoshopun dosyalarını bul uninstal etmeye çalış olmadı tüm photoshop klasörünü sil