Beyler basta soylemeliyim ki...
Bana hemen su modeli al bu modeli al demeyin cunku teknolojiye artik tek diyecegim "LANET OLSUN" ha bire birseyler aliyorum ama halen kimseye parca begendiremedim, zorunda da deilim vede "arada az bir fark oynuyor (fiyat/guc ...gibi) gibi laflar artik beni sinirlendiriyor. Cunku burasi malatya ve her parca bulunmuyor vede batiya gore fiyati %20 daha fazla!!!
Saticilar fazla tecrube ve bilgili deil...
Butun ilcenin en guclu makinesi bende ama yok ekran kartin iyi deil yok ne bilim değistir.YAHU BURASI TURKIYE herkes zengin olmak ve mcsft gibi taninmis firmalarin programlama dillerinin ogretilmesine karsi!Niye?Cunku millet gidip kendisinden program alsin diye!
100 ytl herzaman pahalidir cunku her ay sadece 7 tane kazaniyor bu rakamdan o da orta ile zengin butceli insanlar!
Ne yani sen kazandigini bilgisayarcilara yedirsen ayda 7 yuz ytk kazansan profesyonel bir makine toplamak icin 2800 $ ve yazilimlar icinde 1000$ gerekli yani 1 sene boyunca bunlarla ugrasacagim sonucunda eski parcalardan olusmus hurda...Niye mi cunku o zamana kadar yeni parcalar bilmem ne destekli olacak yani ne yaparsaniz yapin teknolojinin ne somurgeci fiyatina nede kendisine yetisemeyiz cunku biz Turkuz...
Bu sitemi size kendi goruslerimi anlatmadan duramadim
Sorunum su makinem
p5vd2-mx
kingston 667mhz 1gb
gecube ati x1550
celeron d 2.66
makinede ram frekansimi belirttim ancak ram biosta 270 mhz olarak gorunuyor ve auto da yapsam 400 533 de yapsam hatta manuel olarak da ayarlasam degismiyor. Anakart biosu en guncel olarak yukledim ancak cozum onerirseniz sevinirim gerekirse yeni anakart bile alirim (120 ytl gecmemeli)