bilgisayarıma spyrix free keylogger indirdim şimdi silmek istiyorum ingilizcem iyi olmadığı için programı kaldıramıyorum lütfen yardım
acil yardımmmm :(
Revo yada Iobit Unınstaller den birini kur onlarla kaldır.İkisi de ücretsizdir ve Türkçe
destekleri vardır.
teşekkürler fakat bu program gizli çalıştığı için masaüstünde denetim masasınsa program ekle kaldırda gözükmüyor ctrl+alt basınca çıkıyor söylediğiniz programlar işe yarar mı ?
çok saolun ama malesef öyle bi sekmesi yok yada ben göremedim programdan çok memnun kaldım ama artık kullanmak istemiyorum gizli çalıştığı için program ekle kaldıtda yok masa üstünde yok sadece ctrl+alta basınca gelio
uninstale bas şifreyi gir kaldırır.
ama kaldırmadan önce kaydettiği resim yazı v.s. temizle yoksa onlar kalır.
Kullanmanız İçin , okuyunuz Lütfen Uygulayınız
Revo Uninstaller
Standart olarak "Program Ekle/Kaldır"dan yaptığımız yazılım kaldırmaları kayıt defterindeki kalıntıları çoğu zaman silmezler. Bu yüzden ilerleyen zamanlarda sistem açılışı ve sistem içi yavaşlamaları ile uğraşmak zorunda kalırız. Bu sorunu çözmek için ek yazılımlara gereksinimimiz vardır. Revo Uninstaller ise bu yazılımlardan biridir.
Yazılımın asıl amacı herhangi bir programı kaldırma işleminde gereksiz kayıt defteri ve diğer dosya/klasör kalıntılarını bularak silmek ve böylece eksiksiz bir kaldırma işlemi yapmaktır.
Bu bölümde Revo Uninstaller ile sistemimizden tamamen silmek istediğimiz bir yazılımı nasıl kaldıracağımızı öğreneceğiz.
http://www.youtube.com/watch?v=hFbYnTJNEHE
Bu videodaki hide options yazan yerdeki tikleri kaldır yani boşalt. İşaretli olmasın, Sonra apply yani uygulaya tıkla. Şimdi denetim masasına gidip kaldırabilirsin.
murat bey çok teşekkürler yardımınız için işe yaradı :) çok çok teşekkür