arkadaslar xp sp2 kullanıyorum.windows umu etkinleştirdim ve tüm prog-donatılar-sistem araçları-windows u etkinleştir e bastıımda da windows unuz zaten etkinleştirildi yazıyor.ancak bilgisayarı açtığıp şifreyi yazıp tamam a bastığımda hemen windows un etkinleştirmesine x gün kaldı yazıyor.ne yapmam lazım?6 günüm kaldı acil yardım edin.
acil yardımmmm!
Etkinleştirme yaptığına göre windowsun orjinal bence sen microssoft türkiyeye başvur onlar sana ne yapacağını söyler çünkü etkinleştirme yaptığınhalde yine senden böyle bir şey istediğine göre bir yerde bir hata var
Başlattan çalıştıra gel ve burda cmd yaz ve komut satırında aşaıdaki dll dosyalarını gir
regsvr32 licwmi.dll
regsvr32 regwizc.dll
regsvr32 licdll.dll
regsvr32 jscript.dll
regsvr32 vbscript.dll
sonrasında arama bölümüne gel reset.* diyerek arama yap
çkıan reset dosyasını sil sonrasında
wpa.dpl dosyasını arat
ve bu dosyayı sil sonrasında
oobetimer anahtarını kayıt defterinden değiştirmen gerekiyor
bunun için aşağıdaki makaleye göre işlemleri yapabvilirsin
makalein servis pack1 ile ilgili olamsı seni yanıltmasın aynı işlemler burda geçerlidir
birebir uygula sorun çözülecektir
kolay gelsin
Bence çok sorun değilse Windows'unu tekrar kur. Orjinalse eğer, kurulumdan sonra aygıt sürücülerini yükle. Sonrasında etkinleştirmeyi internet üzerinden yapmaya çalışacağından, internete bağlı olduğuna emin ol. Etkinleştirme yaptığında halen etkinleştirme mesaji çıkıyorsa ve orjinal değilse yaz, program yollayayım. Orjinalse Microsoft ile görüş.
Yukarıda anlatmış olduğum işlem yardımcı olacaktır Windows'u yeniden kurulmasına gerek yok.
Ne diye kurcalansın ki daha yeni windows. Bence yeniden kurup, sağlıklı bir şekilde yap.
XP SP2 de etkinleştirme zorunluluğu yoktur,sanırım sen Windows XP Home Edition kullanıyorsun.ürünü etkinleştirmek yerine otomatik güncelleştirmeleri aç ve güncelleştir(update).
sorunun ortadan kalkar.
BOOMFUNKMCSürünü etkinleştirmek yerine otomatik güncelleştirmeleri aç ve güncelleştir(update).sorunun ortadan kalkar.
hayır xp pro sp2 kullanıyorum sorun devam ediyor.