acilen cevap lazım işten atılabilirim

mktrnk
21-01-2011, 18:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

*merhaba arkadaşlar bugün bi mail aldım dalgınlığıma geldi içersindeki     http    ://t e s e g a. de/ m28sx. eki açtım açar açmaz bilgisayarımda bi pencere açıldı c ve d bişeyler yüklüyomuş gibi dolmaya başladı..bende can havliyle kapatttım bilgisayarı..tekrar açtığımda iki kullanıcım wardı biri kayıp..bilgisayarı kapatırkende ağ kablosunu da çıkardığım halde.'bilgisayarınız diğer insanlar tarafından oturum 
*açılmış.eğer kapatırsanız onların verilerini kaybetmesine sebep olacaksınız yazıyor..ne yapacağımı bilemedim
*yardımcı olursanız sevinirim
iş yerinin bilgisayarı diğer pclerede bulaşmıs olabılırmı
nasıl cözerım bu sorunu

hamann7725
21-01-2011, 19:41   |  #2  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj

sağlam bir antivirüs ile taratmayı dene.tarama bittikten sonra sistem geri yükleme ile sistemi en iyi çalışan son konuma geri yükle.yalnız bunları yaparken internet bağlantın hep kesik olsun.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Onuralp Yılmaz
22-01-2011, 09:53   |  #3  
Yıllanmış Üye
922 mesaj

Sistem Geri yükleme yapın

SüRmenaJ KaOSs
22-01-2011, 10:24   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,907 mesaj

bende eskiden hack sitelerine takılırdım bazen başıma gelirdi benim böyle windows uyarıları.
Resetlemen iyi olmuş senin için.
ben nelerle kimlerle uğraştım bi bilsen.
korkma bişey olmaz.

BlacK-FataL-DJ
22-01-2011, 12:53   |  #5  
Taze Üye
7 mesaj

Arkadasım Hiç Korkma Bişey olmaz sadece Dediğim yolları izle
Bilgisayarım Sağ tuş =>Yönet=>Yerel Kullanıcılar ve Gruplar=>Users=>O İkinci Kullanıcı Adını seç Sağ Tık=>Önce Parola KoY(Hacker 'in Girememesi için)=>Sonra Özellikler =>Hesabı Devre dışı Bırak

Oldu Bitti!