içinizde bilen var mı? bilgisayarı ilk açtığımızda "bip" diye bir ses çıkarır ya makine.bu sesi benim makinem çıkarmıyor.(o küçük hoparlörün kablosu takılı)
açılış bip 'i
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşım öncelikle nick'ine bayıldım..Mükemmel iyi bir seçim..
Soruna gelince o dediğin ses anakarttan gelir..Sonuç olarak ne diyoruz o zaman herkesin anakartı farklı olduğuna göre bu da farklılık göstericektir..Biosatan ayarlama olasılığı var ama ne yapcan o sesi sen..
Hoparlörün kablosu takılı veya değil bu ses ordan gelmez zaten..Hadi kolay gelsin...
Cidden nickin çok ii :-)) Anakartının markasını bilmeden bişey diyemeyiz, ama bilader haklı yani bi bip çok önemli sayılmaz rahat ol. Ayrıca o bip anakarttaki buzzer denen bi tür hoparlörden gelir ama devrelerden fazla farklı görünmediği için bulmak zordur.
Abi ben olsam bip i hiç takmazdım belirli bi süreden sonra zaten beni ayar eder... Boışver en iyisi sessiz ortam...
bende de var ama sadece USB ile birşey bağlamışsam ve aktifse o ses geliyor. mesela adsl usb modem direk takılı olduğu için hep o bip'i veriyor. halbuki olmasa bip falan çıkmıyor.diğer bir örnekte yazıcı usb yanlız kapalı olduğu zaman ses gelmiyor. yani kısacası gücünü usb'den sağlayan bir cihaz varsa o ses gelir diyorum. tabi farklı bir sebepten kaynaklanıyorsa bilemem...
Sadece ona bağlı değil eski sistem i varsa ondada verir bip sesini...
ilgi alakanıza çok teşekkürler,şimdi için gayet rahat.
İyi iyi sen sıkılma en ufak sorununda yaz buraya görüyosun online cevap hattı gibiyiz cevaplar hemen geliyor maşallah...
valla öyle, Allah bol zihin açıklığı varsin.