Arkadaşlar Windows Xp kullanıcısı olarak Xp açılış ekranını modifiyeli yapmak istiyorum acaba bilgisayarıma zararı olur mu ? yoksa sadece görüntü de mi ? değişiklik olur.
Açılış Ekranı Modifiyeli Olunca ?
transformation pack kullanmazsan bişey olmaz açılış ekranını tuneup2009 programı ile değiştirebilirsin hiç bir sorun olmaz ayrıca çok yararlı bi proram registry silme disk defrag vb... bir çok özelliği var
Bu programı kullanmanızı tavsiye ederim.Dilediğiniz zaman yaptığınız değişiklikleri geri arabilirsiniz.Ayrıca sisteme hiçbir zararı yoktur.Çok kapsamlı bir program olup bilgisayarın tüm ayarlarını stabil tutmanızı sağlar.
Detaylı ve resimli kullanımını buradn inceleyebilirsin:
Buradan start download tuşuyla indirebilirsiniz:
NOT:Program 30 gün süresince aktiftir.Daha sonrası için satın almak gerekiyor.
Ben bir ay kadar kullandım bir sorun yaşamadım sonra SP3 çıktı yüklerken hata verdi ve sistem çöktü.Belki boot ekranıyla ilgisi var yada yok bilmem ama TuneUP çok faydalı bir yazılım.
Phantom26Bu programı kullanmanızı tavsiye ederim.Dilediğiniz zaman yaptığınız değişiklikleri geri arabilirsiniz.Ayrıca sisteme hiçbir zararı yoktur.Çok kapsamlı bir program olup bilgisayarın tüm ayarlarını stabil tutmanızı sağlar.NOT 2:30 gün süre bitince çile babam çile öylece kalıyor eskisine çeviremiyorsun
Detaylı ve resimli kullanımını buradn inceleyebilirsin:
Buradan start download tuşuyla indirebilirsiniz:
NOT:Program 30 gün süresince aktiftir.Daha sonrası için satın almak gerekiyor.