Elimde bir laptop ve netbook var.Laptopta Vista Home Basic netbookta ise XP yüklü.Bilgisayarlar açılırken microsoftun belirlediği bir melodi ile açılıyor.Ve buda içimi gıcıklıyor.Hoşuma giden bir şeyle açılmasını istiyorum.Nasıl olduğunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim?
Açılış müziği
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
106 mesaj
Son Düzenleme: Afatih ~ 07 Kasım 2009 17:12
Yeni Üye
25 mesaj
Xp için söylüyorum vista dada oralarda bir yerlerdedir...
Denetim Masası --- >> Ses Konuşma Ve müzik aygıtları... ---->>> Ses efekti sekmesinden
Windowsu başlat ve diğer şeyleride değiştirirsen kapanırken falanda ses çıkarmaz..
Eklemek için Göz atı kullanabilirsin yalnız sadece .wav formatı destekliyor...
Yıllanmış Üye
169 mesaj
BAK ekranın sağ alt kösesinde resimdeki simge var o simgeye sağ tıkla ve ses efekti'ne gir oradan windows başlatma sesini seç ve onun yanında gözat seçeneği var oradan hangi müziği koymak istiyorsan seç yada denetim masası > donanım ve ses > ses sitemlerini değiştir buda vista için
Son Düzenleme: AleXMeRcEr ~ 07 Kasım 2009 17:26
OP Yıllanmış Üye
106 mesaj
BAK ekranın sağ alt kösesinde resimdeki simge var o simgeye sağ tıkla ve ses efekti'ne gir oradan windows başlatma sesini seç ve onun yanında gözat seçeneği var oradan hangi müziği koymak istiyorsan seç yada denetim masası > donanım ve ses > ses sitemlerini değiştir buda vista içDediğini anladım.Evet sanırım sen haklısın.Teşekkürler.