mankafadan sormuş:
Açılışta, belli bir süre beklememe rağmen görev çubuğunda çıkan "Ağ Bağlantısı" ve "Ses Ayarı" ikonu bir türlü çıkmıyor.
Sanıyorum aynı nedenden, Windows Media Player düzgün başlamıyor, Explorer yavaş çalışıyor, Internet Explorer 5 dk bekledikten sonra açılıyor, Firefox'ta aynı şekilde (Bu yüzden Chrome'a geçmek zorunda kaldım) ve bunu gibi çoğu program yavaş çalışıyor.
Sanıyorum ki aynı nedenden dolayı açılış çok yavaş (Özellikle Chip'in önerdiği testteki uygun süreden çoğu saniye fazla sürede açılmakta) ve bunu anlamıyorum.
Kullandığım temizlik ve optimizasyon programları : "Uniblue Registry Booster 2010, Uniblue Speed Up My Pc 2009, Ashampoo Winoptimizer 2010, CCleaner - sürümü en son olması gerek - "
Şu anda şu sorunu yazdığım an, bilgisayarı açalı yarım saat olmak üzere fakat hala "Ağ Bağlantısı" ve "Ses Ayarı" ikonu çıkmamış durumda. Performası ilk güne göre ölçülemez derecede düşük. Bilgisayarımda 81 program bulunmakta (28,0 GB) ve bunun performansı etkileyip etkileyemeyeceğini bilmiyorum. Bunun için ne yapabilirim?
Ayrıca Office 2007 programını Office 2010 Beta'ya (CHIP DVD'den) yükseltikten sonra Office Word 2010'un yazdırma işlemini yapamadığını, fakat diğer programların rahatlıkla yazdırma yapabildiğini gördüm. Bunun için ne yapabilirim?
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Microsoft Windows Vista Service Pack 2 32 bit
Intel Pentium Dual-Core CPU @ 2.50 GHz
2.00 GB RAM, 350 GB HDD
ATI Radeon HD 2400 Series
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US) AppleWebKit/532.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/4.1.249.1045 Safari/532.5