Açılış Problemi (sanırım)

Renk
21-06-2007, 09:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Kasa çalışıyor, fakat açılırken klavye ışıkları hiç yanmıyor ve kasa çalışıyor gözüküyor cd rom açıp yeniden kapatabiliyorum.. vs vs.. Sorunum monitörde tık (görüntü) yok.. uzunca bir bekleyişş yine hiçç bişi yokk.. kasayı açıyorum sağına soluna bakıyorum görünürde hiç bişi yok.. her şey normal gözüküyor.. Anakartın pilin çıkarıyorum ve yeniden takıyorum bu sefer herşey düzgün ve tıkırında çalışyor.. büyükk sorunnn bunu her açılışta yapmak zorunda kılyorummm.. LÜTFEN bişi söyleyin bu nun derdi neddiirr...

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 21 Haziran 2007 09:33
erkanc
21-06-2007, 09:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj

öncelikle pc yi taktığın elektirk prizi topraklamasından kaynaklanabilir geçenlerde yeni pc çalıimıyordur her parçası full yeni aynı senin gibi onlar yalnız power kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor du sebebi ne çıktı prizin topraklaması çalışmıyordu bir bunu kontrol et bir de bios güncellemsi yapuyumsuzluk varsa büyük ölçüde düzeliyor

saymex
21-06-2007, 10:13   |  #3  
Yıllanmış Üye
298 mesaj

evet bios güncellemesi yapman gerekiyor bios ayarların bozulmuş olabilir bu da sana daha kötü sonuclar doğurabilir

Renk
21-06-2007, 11:32   |  #4  
OP Taze Üye
2 mesaj

Teşekkürler arkadaşlar çok saolun derhal bir güncelle yapayım..umarım çözülür.. ilginiz için tekrar tekrar teşk..