arkadaşlar intel dual core 2,40 ghz 1 gb ram 250 gb hard disk xp sp2 bilgisayar acılınca masa üstüne kadar gayet hızlı bir şekilde geliyor ama orada kalıyor internet simgesi gec geliyor bununla beraber sesde gec geliyor yaklaşık 1-2 dkka sonra ses geliyor ve pc toparlanıyor bu neden kaynaklı olabilir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
açılış sesi geç geliyor ve geç toparlanıyor..
bu sorun son 3 gundur var pc 1,5 aylık ve linux olarak geldi ben xp attım ama 3 gündür boyle bir sorun oldu
pcspy doctor diye bir program vardo onu kaldırdım şimdilik yok tabi onu kaldırtan yada kaldırmaya calışırken bu sorunu farkettim hani yeniden başlat olayı ama ben services.msc ayarları ile ilgili oldugunu düşünüyorum onunlada oynadım ama hangisi oldugunu hatırlamıyorum. ayrıca xp cdsini takıp sistemi onar dedim yine çözüm olmadı ondan öncesinde geri yükleme yaptım fayda etmedi.
bakalım birde öyle deneyeyim umarım olur.
ccleaner ilede taradım bircok hata buldu temizledim şu anda spyhunter var daha önce bir çok cookis ve benzeri trojen buluyordu ama şimdi oda bulmadı birşey yani temiz gorunuyor. ben hala services.msc ayarları üzerinde duruyorum ama bilmiyorum bu gidişle cye format atmak zorunda kalacağım..
sadece c'ye atmat yeterli olur galiba değil mi ?
teşekkür ederim arkadaşım ben işe koyulayım zaten gerekli prog. yedeğini aldım yardımlarınız için teşekkür ederim.