yeni topladığım sıstem bazen takılma yapıyor power basınca bır iki sanıye sonra bip deyıp açılıyor hızlı ve guzel ancak bazen power basıyorum sıstem çalışıyor fakat goruntu gelmıyor[ lcd monıtor yanıp sunuyor power lambası] sonra reset e basıyorum bıp deyıp çalışıyor ve goruntu gelıyor anakarta kabloları doğru taktığımdanda emınım çunku çok dıkkatlı kontrol ettım
sıstem şu i7 860 işlemci / gıgabyte p55a ud4a ekran kartı gıgabtye atı 5770 1gb dx 11 128 bıt/power saply ocz 550 wat moduler/ ram 2x2gb 1600 mhz team /kasa lianli pk56 /hdd samsung hd 502 ıj 50 gb/ dwd r samsung 223 / kurduğum vındows windows 7 home edıtıon 32 bıt lısanslı
performans testınde işlemci 7,4 ramlar 7,6 ekran kartı 7,2 hdd 5,9 olarak verdi
anakart bıos ayarlarıyla hıç oynamadım sade kurulum için cdyı gormesını ayarladım
sıstem sıcaklığı boşta kasa 35 işlemci 37 hdd 31 --oyunda callof oyununda işlemci 68 dereceye kadar çıktı
BU DEĞERLER NORMALMİ
BIRDE BAŞTA SOYLEDIĞIM GİBİ AÇILŞTA BAZEN SISTEM ÇALIŞIPTA AÇILMAMASI NEDEN ACABA
ANAKARTI VE EKRAN KARTININ YENI DREVERLARINIMI YUKLEMELIYIM bunu yapmayıda pek istemıyorum
fakat sorun çözulcekse yapacaz bılgısı olan arkadaşların yardımlarını beklıyorum
açılışta takılma
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
40 mesaj