selam arkadaslar benim sorunum bir resim dosyanin icinde bulunan belgenin uzerindeki bazi harfleri ve rakamlari degistirmem gerekiyor yani daha onceden bulunan harflerle ve rakamlarin boyutlarive sekli ayni olmasi gerekiyor ben denedim ama yapamadim cunku sildigim yer beyazlasiyor ama belgenin rengi sari ve bunun nasil yapilacagini bana detayli olarak anlatirsaniz yada baska bir kaynak varsa yaralanabilicegim video yada resimli anlatim cok iyi olur cunku ben daha yeni kullanmaya basliyorum lutfen acil yardim
Acill yardim lutfen fotoshop ile ilgili sorun
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
ya insanlik oldumu ya neden kimse yardim etmiyor bu nasil bir site anlamadim hic de yardimci olunmuyor yazmak cok zor ise baska bir kaynak a yonlendirin bari
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
bulabileceğin en iyi kaynak sitelerden biridir CHIP online laf atman yersiz. ayrıca photoshop'ta işlem yapmak diğer programlar gibi her zaman aynı yöntemle uygulanamaz. resimdeki renkler, farklı alanlardaki değişiklikler ve değiştirmek istediğin kısımdaki geçişler önemlidir ve ona göre yaparsın. resmi buraya bir koy ona göre söyliyim hangi araçları ne şekilde kullanman gerektiğini...