AciLL yArdim Lütfen
nasi yani yakından bozulacakmı leptopp bunumu söylüyor
windows xp yeni kurdun format atmadan öncede böyleydi hala böyle
SMART Hatası sabit disk 0 öngörülen: ST98823A-(AM)
UYARI: Derhal geri tarih ve sabit disk sürücüsüne değiştirin. Bir hata yakında olabilir
F1 tuşuna basın devam için
mustafa arkdasım cok iyi yardımcı oluyosun ama birazdaha acarsan daha iyi olcak yardimina ihtiyacım var arkdasım
sen devam etmek icin illaki f1 e mi basmak zorunda kalıyorsun pc yi acarken, eger öyleyse onu bios ta bir ayarla halledebiliyorsun format zamanı, onu bende tam bilmiyorum kendisi bir şekilde halletti
her lepptop acılırken bios ekranı geciyo bu geliyo f1 basıyorum geciyorum bir süredir böle nasi düzelte bilirim
Cmos'taki default bilgiler ile donanım bilgileri uyuşmassa böyle bir sorun ortaya çıkıyor. BIOS pili zayırlayınca da bu hatanın çıkmasının sebebi budur. Ama sizin hataya göre sabit diskinizde sorun olabilir.
Şunu bir uygulayın :
Bilgisayarım - c:'ye sağ tıklayın özellikler - araçlar - denetle burda her iki kutucuğuda işaretleyip sistemi yeniden başlatın...
son söledigin seyi yaptim bi yarari olmadi yardimci oldugunuz icin sagolun birazdaha yardimci olun ama :D
icinde önemli bisi yok fakat ben sistemi kurtarmak istiyorum cok önemli bisi varsa veriler önemli degil
Anakartın asussa bios boot settings configuration menüsü altında "enabled f1 error" gibisinden bi seçenek olacak onu disable yapman gerekiyo.doğru hatırlıyosam tabi..
Alıntı yazıdır dediğim gibi biosu biraz karıstır f1 li birşey bulursan hemen kapa onu ;)
ama sen yinedede bir bilgisayarcıya götür harddiskin yanmasın sonra