Arkadaşlar Bende bir sistem var Çok yüksek değil ama büt oyunları en az orta ayarda açabilecek bir oyun diyorlar pc için ama ben bu pc ile gta 4 dahil bütün ayarları full ayarda oynadım sadece crysis de bazı ayarlar high ayarındaydı Ama bu sistemle Metro 2033ü Minimum ayarda ancak oynatır dediler Ama ben BÜTÜN AYARLAR HİGH ŞEKLNDE OYNADIM HİÇ KASMADI AMA VERY HİGH YPINCA KALABLIKTA FLAN AĞIRLAŞIYRDU KASMAYA BASLADI VE BENDE HİGH ŞEKLNDE OYNMAYA DEVAM EDİYORUM AMA SİZCE HANGİ PARÇAYI DEĞİŞTRMELİYM VERY HİGH ŞEKLNDE OYNAMAK İÇİN SADECE TEK 1 PARÇA SÖLİYN YA İŞLEMCİ YE EKRAN KARTI
SİSTEM
İNTEL CORE 2 QUAD 2.66 q8400 işlemci
1GB ZOTAC 9800 GT 256 BİT DDR3 EKRAN KARTI
4B DDR2 667 MHZ RAM
500 GB HARDDİSK
700W THERMALKE ORJİNAL PSU
(NOT): Bu sistemle Metro 2033 oyunu Hig ayarında oynaması Normalmi Yoksa şaşırtıcımı?
Acill Yardımmm
sanırım 4 gb ram var ve işlemcin 4 çekirdekli bir işlemci oyuunlarda en çok ekran kartına yük biner ben bu gün GTX460 ve ya HD6850 ile amd penom 2 çekiirdekli ve ya quad 4 çekirdekli veya i3 i5 gibi her türlü işlemci ile bu saydığın oyunları son ayarlarda oynarım sadece ekran kartı alsan yeter bide 64 bit windows 7 ultimate kur oyunları da gayet akıcı oynarsın psu 700 w orjinal yazmışsın varsa bi link atarmısın en kötü ihtimalle bile elindeki psu nun markasından bide +80 verimli olabilir.günümüz bir çok ekran kartını rahatlıkla kullanırısın bütçe ne kadar acaba ona göre bişey önerelim
Psu Linki: http://asalbilgisayar.com.tr/pro ... ugmeli-w0356re.aspx
Bütçemin Sınırı 350 TL ATİ HD6850 EKRAN KARTI NASIL Bİ KART YANİ KAÇ SENE GÖTRR BNİ
Bİ SORUM DAHA OLUCAK BNM KARDŞEİM KADAR SEVDİĞİM BİRİNDE PALİT 9800 GT EKRAN KARTI VAR AMA İŞLEMCİSİ CORE 2 DUO 2.4 RAM 4 GB DDR2 HİGH AYARINDA KALBLIKTA BYAA KASTIĞINI SÖLEDİ SENCE İŞLEMCİNN COK ETKİSİ VARMIDIR?
tabiki var :) olmaz olur mu
6850 iyidir.
Arkadşaımın işlemcisine overclock olmuyormuş asus p5kpl amse adında anakart kullanıyor aynı bnm anakarttan Ama overclock yapma bölümü kapalıymış 200 yazan değer yüskelmiyormus Ben Metro 2033 Tantmını very high ayarında videoya ckeip yüklyce mburaya kararı siz verin nasıl oynattığını sölyn çünkü ben çok pinpirikli bir insanım cok hızlı da oynatsa yavas glr bana
benim oyun için ekran kartı almam lazım suanki ekran kartım nvidia 7300 gs oyunlarda cok donma yapıyor.işlemci amd atlon x2 2 gb ddr2 ram var. bn nvidia mı alıyım ati mi kararsızım bna 100- 150 lira arası bi kart onerirseniz sevinirim sırf oyun için crysis 2 , call of duty black ops ,assasıns greed gibi oyunları kaldıracak bişey yardım ederseniz sevinirim