sistemimde ram ve ekran kartı yükseltmesi yapmayı düşünüyorum anakartım bu yükseltmeyi karsılarmı kasma ve yanma yaparmı anakart bilgilerim resimde :D
[/URL] [/resim=sol]
acilll anakart bilgilendirme
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
3,152 mesaj
karşılar tabi şuanki ram miktarınızı ve ekran kartı ve ram için ayrdığınız toplam bütçenizi yazın biz tavsiye edelim.
OP Banlandı
16 mesaj
karşılar tabi şuanki ram miktarınızı ve ekran kartı ve ram için ayrdığınız toplam bütçenizi yazın biz tavsiye edelim.cevabın için teşekkür oncelikle.1 gb ram im war 2 gb taha alıp 3gb yapmayı düşünüyorum markası a-data 667 sanırım 80 tl civarı ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum bende su an geforce 7300 se war crysis call of modern warefare 1-2 yi oynadım ama resident evil 5 i kaldırmadı bu tip oyunlar için ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyom 100 tl bütçe var sadece ekran kartı için rami ben budum :D zotac geforce 9500 gt war 80 tl nasıl iyimi
Üye
63 mesaj
şimdi söle bişi var zotac 9500 gt dediğin kart 1 gb ve 128 bittir su an oyunlarda elki idare eder senıi ama ilerde tekrar takılmalar yasarsın sana tavsiye madem alıyorsun bırazdaha parana kıy ve zotac 9800 gt 1 gb 256 bit ekran kartı al ayrıca 9500 gt alacaksın ama bu ekran kartı 400 watt power supply istemekte senın bilgisayarın bunu karsılıyor mu eger karsılamıyorsa ekran kartını yakma riskin var dikkat et ...
OP Banlandı
16 mesaj
şimdi söle bişi var zotac 9500 gt dediğin kart 1 gb ve 128 bittir su an oyunlarda elki idare eder senıi ama ilerde tekrar takılmalar yasarsın sana tavsiye madem alıyorsun bırazdaha parana kıy ve zotac 9800 gt 1 gb 256 bit ekran kartı al ayrıca 9500 gt alacaksın ama bu ekran kartı 400 watt power supply istemekte senın bilgisayarın bunu karsılıyor mu eger karsılamıyorsa ekran kartını yakma riskin var dikkat et ...açtım kasayı baktım output power is 400 w yazıyo.ucu ucuna yetiyo sorun cıkartırmı oc yapmam normal kullanırım.