arkadaşlar ii akşamlar elimde lenovo y530 var ve elimdeki vista cdsiyle format attım ancak daha vistanın yüklenmesi bitmeden mavi ekran hatası vermeye başladı ne yapabilirim bilmiyorum lütfen yardım edin
acillll !!!!! vista mavi ekan
Aslında bu mavi ekran hatasının tam olarak çözümünü bulan görülmemiştir.Galiba biraz şans işi pcdeki donanımların birbiriyle uyumu ile alakalı sanırım 2 sene kullandım hiç görmedim o hatayı internette resimlerden gördüm sadece umarım çözersiniz.
https://www.chip.com.tr/forum/Mavi-Ekran-Reset-Donma_t103398.html
Bu konuya bir bakın,
Evet birçok ve bazende donanıma özel sebepleri var...
ben yaklasık 1 aydır ugrasıyorum mavi ekran ve resetle. dün götürdüm servise ekran kartım arızalı cıktı degistirttim su an icin sorun yok bence sende servise basvur belkide yazılımsal degilde donanımsaldır mavi ekran sorunun..
merve_merveben yaklasık 1 aydır ugrasıyorum mavi ekran ve resetle. dün götürdüm servise ekran kartım arızalı cıktı degistirttim su an icin sorun yok bence sende servise basvur belkide yazılımsal degilde donanımsaldır mavi ekran sorunun..Ne aldın ekran kartı Merve ?
arkadaşlar sanırım çözüldü sorun bios altındaki sata (achı)ayarlarından kaynaklanıyor onu ide yapınca halledebildim umarım bundan sonra hata vermez yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim