limewire hiç açılmıyor sohbet sitelerine girmek istiyorum tarayıcı kapanıyor sorun ne olabilir nasıl düzeltirim yardımcı olusanız sevinirim
acillllll
program ekle kaldıra bir bakmalısın belki cookie yerleşmiş olabilir. Onları temizle. Bunun için clean cleaner programı elverişli otomatik cookie silebiliyor. Program şeklinde olanlarıda kaldırmalsın. Problem devam ediyorsa tarayıcı sistem dosyaları silinmiştir veyada java problemin olabilir. Java yazılımını tekrar kurarsan sorun düzelebilir. Yinede olmuyosa en son çare XP cd'sinden Sorun düzeltme ile ilgili bölümü çalıştır.
Kolay gelsin..
yesilirmakprogram ekle kaldıra bir bakmalısın belki cookie yerleşmiş olabilir. Onları temizle. Bunun için clean cleaner programı elverişli otomatik cookie silebiliyor. Program şeklinde olanlarıda kaldırmalsın. Problem devam ediyorsa tarayıcı sistem dosyaları silinmiştir veyada java problemin olabilir. Java yazılımını tekrar kurarsan sorun düzelebilir. Yinede olmuyosa en son çare XP cd'sinden Sorun düzeltme ile ilgili bölümü çalıştır.limewire için java'nın son sürücüleri yüklü olmalı, arkadaşın dediği gibi.Kolay gelsin..
arkadaslar Win32:Trojan-gen. {UPX!} trojan girdi.bu trojan bilgisayara cok zarar verirmi?nasıl silinir
Ad Aware veta spybot search and destroy programlarından bırını kur, güncelle ve bilgisayarını tara.Anca bu şekilde kurtulursun.Forum içinde her iki programı bulabılırsın
Kaspersky programını da kur sistemini virusten korur.Forum içinde yasal key ve programın kendısını çok rahat bulabılırsın.
TESEKKURLER BEN NOD 32 KURDUM TARAMA YAPTIRIYORUM.
MUTLU BİR BİLGİSAYAR KULLANICISI
nod32 fix diye google da ara full yap keyfe bak o zamana
cevap yazıyım dedim sağolsun arkadaşlar herşeye yanıt bulmuşlar sanada kolay gelsin için Ad-Aware SE Personal
öneririm şu anakadar trojan giremedi bilgisayarıma
arkadaslar yardım edin maillerime bakamuyorum.bitti diyor ama bos sayfa geliyor
cookie ayarlarını kontrol et. bazı cookielere izin vermezsen böyle sorunlar çıkabilir. hem tarayıcıdan hem de güvenlik duvarın varsa oradan kontrol et...
Win32/StartPage.JM arkadaslar oyun indirirken bulastı.sakın yenidownload.com dan bişi indirmeyin sahtekar o site ordan bulastı ne yapacam birisi acil cevap yazsın
cagyWin32/StartPage.JM arkadaslar oyun indirirken bulastı.sakın yenidownload.com dan bişi indirmeyin sahtekar o site ordan bulastı ne yapacam birisi acil cevap yazsınbasit bir antivirüs programı bile bu turuva atını silebilir.anladığım kadarıyla internet explorer açılış sayfanı kitlemiş.çözümü basit,antivirüs programını güncelleştir ve güvenli kipte tarama yap.
Arkadaslar yardım ediyorsunuz allah razı olsun.Ama kaspersky de indiridim 6.0.2.621 galiba son sürümü ama ben bunun activation code nasıl bulacam bilen varsa yazsın lütfen.
cagyben bunun activation code nasıl bulacam bilen varsa yazsın lütfen.ücretini verip satın alacaksın elbette.
key/crack paylaşımı yapmak ve istekte bulunmak forum kurallarına aykırıdır. lütfen forum kurallarını tekrar gözden geçirin.
o zaman ne yapacam bari onu söleyin ben bu trojanı nasıl silecemmmmm!!!!!!
https://www.chip.com.tr/forum/
yukarıdaki konu içinde yasal key kısmından iste mail adresine key gelir 3 ayda bir yenile
ad-aware 2007 7.0 kurmayıda unutma bedava
konusu burada: