yunuli sormuş:
bilgisayarıma format attıgım zaman sürücülerimi yüklemeden acılmada bi sorunum olmuyor acaba sürücüden mi dei baktım fortmattan sonrada aynı hata oluyor .hata ise iştetim sisteminin windows yazısı acılırken (alttaa ikon sağa doğru giderken ) ikonun ilerlemesi duruyor windows yazısı neredeyse okunamayacak kadar silik vede donuk bir şekilde kalıyor .daha sonra 5-10 dk gibi bir zamandan sonra silik olan windovs yazısı aniden okunur hale geliyor ve iştetim sistemi acılıyor .bu hata anakartın tanıtımını yaptıktan sonra gercekleşmektedir sadece windows yazısı donuyor bilgisayarın acılması 10-13 dk arası bir zaman sürüyor .denediğim yöntemler ise farklı işletim sistemi cd leri ile format atmak,hdd yi komple biçimlendirmek,tek parçada işleitm sistemini kurma(hdd de ),1-2-3 rem ile teker teker demedim(malum xp max 3 gb rem destek vermesi),vista kurmak,x64 ve x84 işletim sistemlerini kurdum ,farklı hdd ile denedim (500 hdd sata ,205 hdd ide olacak şekilde ama gene olmadı )226 bw samsung monitor var .ayrıca benim usb ile bir veri transferi cok uzun sürüyor .aynı veriyi cok daha düşük bir bilgisayarda (laptop,deskop )yarısı kadar bir sürede yapıyorum elimde sürücülerin cd leri bulunmakta .acaba bu neden kaynaklanır gercekten yardım edebilir misiniz.şimdiden teşekkurler
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
asus p5kc,i
ntel quartx4x2,4,
ati x1950,
seatge 500 hdd,
350 watt asus vento a9 kasa
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.7) Gecko/2009021910 Firefox/3.0.7 (.NET CLR 3.5.30729)