Arkadaşlar 3 Gun once orjınal tr paketini yukledım hersey tr oldu açılma stratıng wndows başlangiç windos gibi herşey orjınal tr paketiydı pcde açtıgım konudan 1 dk takılma oluyodu o yuzden sıldım tr paketini english yaptım sonra yıne devam edınce tr paketini yukledım ancak bu seferde açılma ve kapanma english gerısı hepsi tr aynı paket neden olabilir arkadaşlar bu? starting windows dıyo başlangiç windows demıyo aynı tr paketi yukledım _?
Açılma Kapanma English Gerisi Tr?
Olasılıklar: Dil Paketini Güvenilir Bir Yereden İndirmiş isene Hatalı ve/veya Bozuk Dil Paketini İndirmiş ve Yüklemiş Olabilir Ve/veya Yükleme Sürecinde Bir Takım Programlardan Dolayı Tam Olarak Yükleme Tamamlanmamış Olabilir ve/veya Birsorundan Dolayı Pc nizdeki Dosyalara Erişilemediğinden Dosya/Veri Yükleme Sorunları Olmuş Olabilir...
Çözüm: Siz En iyisi Sistem Geri Yükleme Yapın ve Dil Paketini Daha Güvenilir Bir yerden İndirip Sonra Tüm Programlarınızı Kapatıp Tekrar Deneyiniz ...
Uyarı : Windows 7 nin Doğru sürümü için İndirdiğinizden Emin Olun...
Maalesef aynı sorun bende de var. Bunun sebebi de şu: Türkçe dil yamanın kurulumunun sonunda başlangıç ekranının bu dilde olması için bir kutucuğun işaretlenmesi gerekiyor, bu kutucuk varsayılan olarak işaretli değil. Yani işaretlemezsek eskisi gibi duruyor, işaretlersek değişiyor yani Türkçe oluyor. Ama biz bu adımı atlamışız.
Maalesef aynı sorun bende de var. Bunun sebebi de şu: Türkçe dil yamanın kurulumunun sonunda başlangıç ekranının bu dilde olması için bir kutucuğun işaretlenmesi gerekiyor, bu kutucuk varsayılan olarak işaretli değil. Yani işaretlemezsek eskisi gibi duruyor, işaretlersek değişiyor yani Türkçe oluyor. Ama biz bu adımı atlamışız.
Aynen bu yüzden oluyor...Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 30 Temmuz 2009 23:27
selam arkadaşlar öncelikle tekrar dil paketi yüklemenize gerek yok..şimdi önce denetim masası sonra bölge ve dil ordan yönetimsel seçiyoruz daha sonra ayarları kopyala diyoruz aşağıdaki iki tane kutucuğu işaretliyoruz karşılama ekranı ve sistem hesapları ve yeni kullanıcı hesapları ve tamam diyoruz sonrada pc yeniden başlatıp kaldığımız yerden devam ediyoruz.....