basilyas44 sormuş:
benim sorunum; harici hdd bilgisayara taktığım zaman sağ alttaki araç çubuğun da donanımın takılı olduğu görünüyo fakat bilgisayarı ma tıkladığım zaman orada görünmüyor.dolayısı ile içine giremiyorum.bazı recovery programları hdd yi görüyor fakat onlarda açamıyor.başka bilgisayarlardada aynı sorunla karşılaşıyorum .bu olaydan önce hdd nin içindekileri silmeye çalışmıştım fakat silememiştim.bunun üzerine hdd takılıyken xp cd sini takıp yeniden başlattım ve xp kurma ekranından hdd yi gördüm ve burdan sildim.bu olaydan sonra ise en başta bashsettiğim gibi hiç açamıyorum sadece sağ alttaki araç çubuğunda donanımın takılı olduğu görünüyo.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler....
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
hp pvilion dv6725 core2 duo t5550 1.83 ghz 3 gb ram 160 gb hdd 256 mb nvidia gefroce 8400m gs ekran kartı......
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; MS Internet Explorer; Embedded Web Browser from: http://bsalsa.com/; InfoPath.2; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; FDM)