açılmayan resimler

HPQ-User
29-02-2008, 15:55   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

diagno sormuş:
benim bilgisayarımdaki resimleri çift tıklayıp açmak istediğimde resimler açılmıyor...! normal boyutlarında görebiliyorum fakat tıkladığım zaman büyümüyor!!!!virüs taraması da yaptım fakat nafile!!! onun dışında herşey normal. acaba D sürücüsünde ki resimlerimi ve müziklerimi bir harici harddiske yedekleyip bilgisayarıma format mı atmalıyım? ya  da  başka biz çözüm yolu varmıdır?şimdiden teşekkür ederim...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
amd athlon x2  1.8 işlemci,1 gb 667 mhz ram,160 gb harddisk....

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

sah1n
29-02-2008, 16:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Şöyle bir öneride bulunabilirim.Resimlerinizden bir kaçını flasbelleğinize atıp başka bir sistemde bakın eğer o pcdede aynı sorunu verirse resimleriniz bozulmuş olabilir bunu virüsde yapabilir.

Banned
29-02-2008, 16:09   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Evet buna sık rastlıyorum bende bir konu açarak bu konuda bilgilendirme yapmak istiyordum.

Sorun diğer resim görüntüleme editörlerinin sisteme kurulmasından kaynaklanmaktadır. Nero, fhotoshop, ofis vs. vs. bu özelliği olmadığını zannettiğimiz daha birçok program.

Çözüm herhangi bir resim üzrşnde sağ tıklayıp birlikte aç seneğinden varsayılan program seç i tıklayıp paint i seçin.açılan resmi kapatın. Aynı işlemi tekrarlayıp bu kez Windows Fotograf Galerisini seçin.Yada bu işlemi direk denetim masası varsayılan programlara girip resiimler için Windows Fotograf Galerisini seçerekte yapabilirsiniz

aak
02-03-2008, 21:04   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
224 mesaj

resme sağ tıklayıp özelliklerden birlikte aç komutunu windovs fotoğraf galerisi yaparak deneyin