Pardüsü türk yapımı olduğu için merak ettim(PARDÜS 2011) yükledim ama pc şuan açılmıyor.
sorunum şu:
Pardüs 2011i 500gb usb ye kurmayı denedım(takılı oldugu zaman dabit disk gibi gördüğü için).
DVDyi taktım diskin tamamını kullanı seçtim ve yükle dedim bi süre yukledıkten sonra ing. bir hata verdi. Bende cıktım tekrar yukledim. Yüklendi ama acılma ekranı gelıyor(kedi simgesi ve dönen o garip yuvarlak) orda öyle bekliyor. Neyse dedım normal kullanayım baska zaman tekrar yüklerim dedim ama 500gb usbyi cektim tekrar actim (normalde C: de vista D: de win7 var seçme ekranı gelıyordu) siyah ekranın üstünde şu hatayı veriyo:
Crub loading stage 1.5.
Crub loading please wait....
Error 21
sonra 500gb usbyi taktım, bu sefer pardüsün yuklerken cıkan ekranına benzer bir ekran cıkıyor.
"Pardüs 2011 ...." altında "sabit diskten aç" en altta F1, F2, F3... seçenekleri çıkıyor. Pardüsü seçtiğimde yıne o kedili simgeli ekranda bekliyor. Sabit diskten calıstırı secınce norma vista mı win 7 mi diye soran ekran geliyor. Seçince normal kullana biliyorum(ama usb baglı) ama içine pardüs kurdugum usbyi gormuyor.
Evet biraz uzun oldu özetle şu: Pardüsü usbye kurmayı denedım olmadı sımdıde usb olmadan acınca yukarıdakı hatayı verıyo ve acılmıyor( parduste acılmıyor tabiki)
Sizden yardım beklıyorum...
Şimdiden teşekkürler