daha önce olmayan birşeyle karşılaştım.açılışta kullanıcı amblemi çıkıyor.hiçbir şekilde kaldıramıyorum.yeni formatlı.sadece laser 1005 yazıcı yükledim.
o ambleme tıklamadan bilgisayar açılmıyor.iş.sistemi;w7 ultimate-32.(kullanıcı hesaplarından bir hayli uğraştım atladığım biryermi var)
açılşta kullanıcı ekranı
Uğraştığınızı söylemişsiniz ancak çıkan amplemlerin neyi veya hangi kullanıcı isimlerini temsil ettiğini belirtmemişsiniz.
Acaba sizin hesabınızdan başka bir apsnet veya administ. hesabımı çıkıyor ?
sadece kullanıcı adı yani benim adım çıkıyor.açarsam quest te çıkıyor.ve seçmemi istiyor.bu durum normal fakat questi kapatıyorum benim ismim açılışta çıkıyor onay vermezsem bilgisayar açılmıyor.yönetici olarak açmamı istiyor ve ben o durumu değiştiremiyorum.açılışta ekranda birşey olmasın direk açılsın istiyorum.
Kullanıcı hesaplarında guest hesabı kapalı, sizin hesabınızsa admin olmalı. Yapılandırmanız öyle değil mi?
Başlat > Çalıştır > control userpasswords2 yaz enter'e bas gelen ekranda kendin dışında hesapları sil. Yukardaki "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" işaretini kaldır Uygula ve Tamam'a bas bilgisayarı baştan başlat.
Başlat > Çalıştır > control userpasswords2 yaz enter'e bas gelen ekranda kendin dışında hesapları sil. Yukardaki "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" işaretini kaldır Uygula ve Tamam'a bas bilgisayarı baştan başlat.
bu sayfada aspnet kullanıcısı varsa onu sil .net framework ile ilgili bir kullanıcıdır.İşinize yaramaz,gizli bir kullanıcı olduğundan sizin açılış ekranında ki iki kullanıcıdan biridir ama görünmez siz birtek kendi kullanıcı adınızı görürsünüz.İki kullanıcı olduğunda da windows açılışta seçmenizi bekler haliyle
Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir seçeneği opsiyonel bir seçenektir,kapatılmasının bu konuda yararı yoktur ayrıca şöyle zararı olabilir.
İleride iki kullanıcılı ve parolalı kullanıcılar oluşturursanız.Açılış ekranında windows beklemez ve parolasız olana direk giriş yapar.
mcafee23----Atilla Sarıtaş.......
-------------------------------------
teşekkür ederim yönteminiz işe yaradı.
açılan sayfadaki diğer kullanıcıları sildim olmadıydı.gelişmiş sekmesinde sildiklerim duruyordu ordanda temizledim.5-6 kere denedim.tamam.
sağolun.ilgilenen tüm arkadaşlarada teşekkür.