xp yi kurdum bazen internet expoler veya herhangi bir programda hata var diyor sizce neden
acl yardım
Hata neyse söylersin cevabı biliyorsak söyleriz. Bu forumu diğer forumlarla karıştırma lütfen. Burda ciddi bir iş yapıyoruz. Adam gibi sorunu soracaksan sor. Heryerde konu açma. Peşpeşe boş boş mesajlar yazma! tamammı arkadaşım?
bunu nekadar sıklıkla yapıyo herhengibir diyorsun ama sadece ie yi söylemişsin nasıl hata msj veriyo hadi şimdi sana ben ie yi tekrar kur diyecem ama ne hatası yaptıgını bilmiyomki yanlış bilgide vermek istemiyorum bekle biraz bakalım anlayan biri varsa zaten cevap verir ...boş yere iki kere yazmana felan gerek yok yanlış anlama yardıma ihtiyacın var belli ama şu sorunu biraz daha aç chip te zaten yardımcı olacak arkadaşlar vardır biraz sabret yeter ....
saygılar
Bu şekilde ie7 de bende sorun yaşamıştım..
ie7 yi açtıktan 1-2 dk sonra bir hata oluştu. kapatılması gerekiyor. şeklinde bir mesaj çıkıyordu...
Genelde yeni kurulan bir proğram bu tip hatalar neden oluyor..
Eğer yeni bir proğram kurduysan kaldır.. Bir ihtimal düzelebilir.
ie7 kurduysan kaldır...yeniden kur...
sorununu yeterli bir şekilde açıklamamışsın ama eğer sadece ie hata veriyorsa farklı bir browser dene(firefox gibi) eğer farklı programlarda da hata veriyorsa exelerde sorun olabilir. bu varsayımlarla sorununu çözmek biraz zor keşke hatanın ne olduğunu da yazsaydın